A csupasz testfelületek kivillantásában otthonos színésznő Twitter-oldalára nemrég felkerült egy fotó, amit még januárban készített magáról melleit hajával takaró színésznő. A kísérőszöveg szerint unalmában felpakolt fotó közzétételét Lohan később tréfás kedvű testvérére fogta, de azért nem törölte. Mintha ez önmagában nem lenne elég, Samantha Ronson hétfőn sms-ben szakított vele Nicole Richie miatt. Mindenesetre legalább az Elle magazin védelmébe vette a színésznőt, akit egy ékszerlopás miatt akar kihallgatni a londoni rendőrség.

Röviddel azután, hogy Perez Hilton celebblogger közkincsé tette Lohan szeméremajkát, a színésznő Twitter-oldalán feltűnt egy topless fotó, amin a színésznő mobiljával fotózza önmagát egy tükörből, miközben keblét csak hosszú haja takarja el.

A Perez Hiltonnak és az E! Online filmkritikusának, Ben Lyons-nak címzett kísérőszöveg szerint ez a kép januárban készült egy olasz divatcég, a Fornarina plakátkampányának fotózásán, és Lohan azért tette fel épp most az internetre, mert "ennyire unatkozik". A fotón valóban azt a hosszú, szőke, egyenes frizurát viseli, mint a cégnek akkoriban forgatott reklámfilmjében.

Lohan egy későbbi bejegyzésben azért korrigál annyit, hogy az ominózus fotót nem ő postolta, hanem vicces kedvében lévő testvére. Egyúttal megkérte a RadarOnline-t, hogy hanyagolják már a róla szóló a kamu történeteket: azt ugyan nem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy melyik sztorira gondol, de az oldal nemrég például döbbenetes hírként számolt be arról, hogy a Lohan jegygyűrűt villantott. Ismerősei természetesen később cáfolták, hogy régi/új barátnőjével, Samantha Ronsonnal már megint össze akarná kötni az életét.

Se veled, se nélküled

Az E! Online információ szerint Samantha Ronson és Lindsay Lohan hétfőn ismét szakított. Ezúttal Ronson döntött úgy, hogy szüksége van némi szünetre, és ezt sms-ben hozta barátnője tudomására. A pár ezúttal állítólag Nicole Richie miatt kapott hajba, mivel a második gyerekét váró Richie-lány jó kapcsolatot ápol Ronsonnal, Lohant azonban ki nem állhatja. Egy bennfentes szerint Richie a múlt héten meghívta Ronsont egy közös barátjuk születésnapi bulijára, azzal a kikötéssel, hogy nem hozza magával Lohant. A DJ-lány eleget tett ennek a kérésnek, ami persze kicsapta a biztosítékot Lohannél és összevesztek. Milyen véletlen, Samantha Ronson hétfőn is pont Nicole Richie-vel vacsorázott, mielőtt sms-ben kiadta Lohan útját.

Hogy ezúttal meddig tart a mosolyszünet, azt nem tudni. Lohan szerdán például arról panaszkodott a Twitteren, hogy nem tud aludni, és mindez Samantha Ronson miatt van így. Majd a következőket írta: "Miért lépnek félre az emberek? Miért, amikor a szerelem ott van egy karnyújtásnyira tőlük?" Pedig pár nappal ezelőtt még mindenki bízott abban, hogy most talán érettebben viszonyulnak a kérdéshez. "Lindsay most jobban csinálja, elég teret hagy Samanthának. Tényleg elhatározta, hogy ezúttal működni fog" – nyilatkozta egyik barátjuk.

Az Elle megvédi Lohant

Az újabb magánéleti válság és vicces testvér mellett egy rendőrségi ügy miatt is főhet a híresség feje. A minap ugyanis kiderült, hogy a Scotland Yard szeretné kihallgatni őt, mert felmerült annak a gyanúja, hogy esetleg ő tulajdonított el negyedmillió fontnyi Dior-gyémántékszert, amikor az Elle magazin londoni fotózásán járt. A halmozottan zűrös színésznő sajtósa némi késéssel bár, de reagált ezen híresztelésekre – írja a Sawf News. Lohan szóvivője elmondta, nem csak ügyfelét kérdezik ki az illetékesek, hanem mindenkit, aki jelen volt a fotózáson. Hozzátette, a színésznő szívesen együttműködik a rendőrséggel, és reméli, hogy megtalálják azt az illetőt, aki ellopta az összesen 400 ezer dollárt (több mint 80 millió forintot) érő ékszereket.

Az Elle magazin eközben kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, melyben azt állítják, nem tartják valószínűnek, hogy a színésznőnek köze lenne az ékszerek eltűnéséhez: „Megerősítjük azon hírt, miszerint két héttel ezelőtt egy fotózáson több ékszer is eltűnt, és jelenleg a rendőrség nyomoz az ügyben. Semmi okunk nincs azt hinni, hogy Lindsay Lohan bármilyen módon is felelős lenne a történtekért, és a továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni az ügyről". A színésznő szintén Twitter-oldalán köszönte meg a lapnak, hogy védelmükbe vették.