Fogarasy Mariannról, magyar celebről, akiről korábban az terjengett, hogy összejött David Beckhammel, most azt állítják, Daniel Ducruet-vel jár, pedig nem. A férfi Stéphanie monacói hercegnő volt férjeként definiálják, ami így is van, Ducruet és Stephanie Grimaldi bő egy évig voltak házasok, mielőtt a fickó le nem lépett, mert néhány fotó tanúsága szerint túlságosan jól szórakozott egy medence partján egy belga sztriptíztáncosnővel. Fogarasy szerint csak munkakapcsolat van kettejük között.

Nagy boldogan számolt be a TV2 a Mokka kedd reggeli adásában a David Beckhamet nem felszedő Fogarasy Mariann legújabb hódításáról, aki állítólag nem más, mint 45 éves Daniel Ducruet, Stéphanie monacói hercegnő volt férje.

Ducruet és Fogarasy egy jótékonysági teniszgálán találkoztak valahol külföldön. A menedzsereiken keresztül bemutatták őket egymásnak, majd másnap már együtt is teniszeztek, sőt egy tengerparti strandröplabdázásra is szakítottak időt. Fogarasy az interjúban nem beszélt semmi komolyról, azt mondta, talán munkakapcsolatban lesznek a jövőben, amiből még bármi kisülhet.

"Nem szánt szándékkal helyezkedem" – mondta a modell arra válaszolva, hogy miként kerül mindig ismert és gazdag férfiak közelébe. A mostani néhány napot a TV2 interjúja alapján lesifotósok is végigdokumentálták. Ezt bizonyítandó a háttérben Fogarasyval közös képeket mutogattak Ducruet-ről. Ezen az oldalon önök is találhatnak valahol középen néhány linket a július 22-én készült fotókhoz.

Fogarasy Mariann állítólagos új fogásáról az olasz lapok is beszámoltak, legalábbis az eBay-en lehet kapni egy újságot, amiben van egy cikk a fürdőzésről. Tíz euró, a hülyének is megéri.

Daniel Ducruet 1995 nyarától nagyjából egy évig volt Stéphanie Grimaldi férje, miután a hercegnővel született két közös gyerekük. Ducruet testépítő volt, majd testőrként került a hercegség közelébe, ahol azt a feladatot kapta, hogy vigyázzon Stéphanie-ra.

A felvigyázásból a Több mint testőr mintájára szerelem lett, majd gyerekek, majd házasság, majd válás. A válás meg azután történt, hogy készült néhány félreérthetetlen kép Ducruet-ről, amelyeken Muriel Houtteman belga sztriptíztáncosnőt szórakoztatja. Végül nagyjából sikerült bebizonyítani, hogy Ducruet-t csapdába csalták a képek elkészítéséhez, de Houtteman mindig is tagadta ezt, ráadásul több cikk is foglalkozik azzal, hogy viszonyuk volt egymással.

A válás után Stéphanie kivásárolta volt férjét a közös cégükből, aki ezután tévézni és zenélni kezdett.