Mary Zsuzsi, aki még mindig együtt van fiatal szeretőjével, nehezen viselte az elmúlt hónapokat – hangzott el az RTL Fókusznak nevezett műsorában. Az énekesnő úgy látja, hosszú távon nincs már jövője a kapcsolatuknak, hiszen szülni kora miatt nem tud.

Kikészült a sok bántástól Mary Zsuzsi énekesnő – tárta fel az RTL Fókusz című műsora. A szebb napokat látott énekesnő egy siófoki koncertje után kifejtette: rendezte nem hétköznapi kapcsolatát Klapka Györggyel, akivel az utóbbi hónapokban meglehetősen sokat vívtak kamerák, mikrofonok előtt és újságok hasábjain.

Mary Zsuzsi elmondta, öregszik, számára Kiss Tamás, akivel - a korábbi, szakítós hírek ellenére - még mindig együtt vannak, isten ajándéka. Kapcsolatukat nem kötelező elfogadni, de a legjobb, ha más ötvenes-, hetvenes nők is megtalálják azt a boldogságot, amit egy érzékeny, fiatal férfi jelenthet.

A szépkorú asszony mindemellett őszintén feltárta, hazugság, hogy alkoholizmusa miatt kórházba kellett volna szállítani, pusztán arról volt szó, hogy ki kellett jönnie az orvosnak, mert annyira bestresszelt, hogy elfáradt, hányt, és ment a hasa.

Az egykori énekesnő egy évvel ezelőtt egy fogsorragasztó reklámjában tűnt fel, majd kiderült, még mindig volt férje, Klapka György tartja el. Az asszonyság később egy fiatal, vidéki fiatalemberrel hozódott hírbe, akiről később azt is állították, csak az ismertségért szereti Mary Zsuzsit, az énekesnőt, aki régebben tényleg szebb napokat látott.