Melanie Griffith immáron harmadszor vonult be elvonóra. Habár képviselője állítja, csak orvosaival előre megbeszélt kezelésről van szó, mások szerint komolyabb a helyzet: házassága forog kockán.

Antonio Banderas neje elvonókúrán van – derült ki az amerikai színésznő, Melanie Griffith sajtósának a People magazin számára adott nyilatkozatából. Állítólag éppen abban az intézetben, a Cirque Lodge-ban kezelik, ahol Lindsay Lohan, Eva Mendes és Kirsten Dunst is megfordult már az elmúlt években – tette hozzá a Daily Mail.

Ez a harmadik alkalom, hogy az 52 éves színésznő rehabbal próbálkozik. A 70-es és 80-as években Griffith alkohol- és drogproblémával küzdött, ami miatt 1988-ban kezelték, 2000-ben pedig gyógyszerfüggősége miatt szorult segítségre: „Az orvosom javaslatára a Daniel Freeman kórházhoz fordultam, hogy csökkenteni tudjam a gyógyszeres kezelésem adagját, amit egy nyaksérülés miatt írtak elő” - indokolta akkor Griffith a kezelést.

Sajtósa, Robin Baum most elmondta a People-nek, miért szükséges, hogy Griffith most ismét rehabilitáción legyen: „Azért van ott, hogy megerősítse elhatározását, miszerint egészséges marad. Ez egy rutinterv része, amiben ő és az orvosai állapodtak meg évekkel ezelőtt” – mondta Baum a lapnak. A Star magazin forrása szerint azonban Griffith azért vonult az intézetbe, hogy megmentse házasságát Antonio Banderassal: „Azon dolgozik tanácsadóival, hogy kordában tudja tartani a démonait. A férje akaratára ment elvonóra, hogy tiszta és józan legyen.”

Az 50 éves Banderas legutóbb azért fenyegette válással a nejét, ha Griffith nem hagy fel az eszelős mérvű plasztikáztatással. A színésznő retteg az öregedéstől, a mesterséges fiatalítási törekvéseknek köszönhetően azonban csak Hollywood egyik legelcseszettebb halszájára sikerült szert tennie, amit a közvélemény mellett férje sem díjazott.