Hajós Andrást egyáltalán nem rendítette meg a két rádió megszűnése, sőt, kifejezetten örül a fejleményeknek. Mint mondta, a Sláger és a Danubius a két legfőbb felelőse annak, hogy a magyar könnyűzene ott tart, ahol. A munkahelyi nehézségek miatt sem sajnálja Bochkorékat, véleménye szerint ez a probléma két hét leforgása alatt úgyis megoldódik. A Neo FM ugyanis már tárgyal a rádiósokkal, és hogy Hajós se maradjon ki a jóból, a hírek szerint neki is lesz műsora valahol.

Bár a Sláger Rádió vasárnapi koncertjén a rajongók szinte a mennybe menesztették Bochkorékat, bőven akad olyan, akiket egyáltalán nem érdekel a sajtót napok óta foglalkoztató téma, és vannak, akik kifejezetten örülnek mindkét rádió megszűnésének. Így van ezzel Hajós András is, aki a juj.hu kamerájába alkotta meg a véleményét, ami nagyban hasonlít Jáksó Lászlóéhoz, már ami a feleslegesnek tűnő hisztériát illeti. A tévés azonban kissé keményebben fogalmazott: szerinte az utóbbi húsz év egyik legcsodálatosabb fejleménye a két rádió eltűnése.

„Bochiban elsősorban a kollegát látom, aki kapott egy kis sokkot, hogy most mi lesz vele, és szerintem lehet, hogy egy kicsit túlreagálta” . magyarázta Hajós. Én nem tudom, hogy mi történne például velem, ha holnap a Heti hetes megszűnne. Az is furcsa, hogy végül is ez egy olyan megszűnés volt, amire lehetett számítani, hiszen a törvény által előírt napon és módozaton került erre sor. Ehhez képest kicsit műbalhénak éreztem, de hát ahhoz meg joga van egy műsornak, hogy magát egy kicsit turbózza meg sajnáltassa. Elmúlik percek alatt. Ami megmarad, az az, hogy a Danubius és a Sláger rádió megszűnik, ami ezt, mint könnyűzenész mondom – az utóbbi húsz év egyik legcsodálatosabb fejleménye.

Hajós szerint ugyanis ez a két rádió a két legfőbb felelőse annak, hogy a magyar könnyűzene ma ilyen állapotban van. „Iszonyatosan sokat ártottak a magyar könnyűzenének, miközben persze tudom, hogy sok-sok millió embert szórakoztattak. Hozzátette, tisztában van azzal, hogy ahhoz, hogy milyen zenét játszanak, ahhoz joguk volt, és biztos, hogy üzleti és kereskedelmi és rádiózási szempontból helyesen jártak el. Ettől függetlenül ő és még néhányan nagyon utálták ezeket a rádiókat, és nagyon örülnek annak, hogy ezeknek a Sláger és a Danubius zenei kínálata megszűnik. „Annak nem, hogy munkahelyi nehézségei lesznek egyeseknek, de mint tudjuk, ez is megoldódik, mintegy két hét alatt.”

Ami a műsorvezetőket illeti, úgy tűnik, reális a meglátás: a Neo FM vezetői ugyanis már tárgyalásokat folytatnak Bochkorral és társaival, Boros Lajossal és Voga Jánossal a Bumeráng megvásárlásáról. A hírek szerint pedig a Danubius helyén induló Klassz FM is hasonló taktikába kezdett, ők Sebestyén Balázsra és Jáksó Lászlóra tartanak igényt. A Neo főszerkesztője a Hajós András nevével fémjelzett Emil.Rulez! zenekar szövegírója, Hegyi György lesz. Az eddigi pletykákkal ellentétben viszont Hajós András nem kap műsort a rádióban. "Semmilyen hivatalos felkérést a NEO FM-től nem kaptam, és soha semmilyen tárgyalások közöttünk nem zajlottak. Ennek egyébként biztos az is az oka, hogy ottnemdolgozási szándékomat már hónapokkal korábban a pályázatírás kapcsán informálisan közöltem velük" - nyilatkozta a Velvetnek Hajós.