Az Avatar rekordbevételt könyvelt el, átadják az Oscar-díjakat, ezért valami különlegességgel szeretnénk kedveskedni a Velvet olvasóinak. Úgy határoztunk, megmutatjuk, hogyan festenének a hazai hírességek na’vi avatárjai. Természetesen a hazai celebek legjelesebb képviselőit mutatjuk be, de az unalomba fulladás ellen mellékeltünk egy képet Rogán Antalról is. Önöknek nincs más dolga, mint hátradőlni, nézelődni, és szavazni a legszimpatikusabb kék lényre.

Gáspár Győző

Az Avatarban James Cameron leginkább a látványra, és a természet megóvásának fontosságára fókuszált. Valószínűleg ez lehet a magyarázat arra, hogy miért is maradt ki a filmből a bénázó vicces karakter. A showjával ismét képernyőre kerülő Gáspár Győzővel ezt az elmaradást szerettük volna pótolni. Ráadásul őt bárki felismerné ezer na'vi közül is.

Gesztesi Károly

A színésztől tulajdonképpen búcsúzunk, hiszen a Liptai-Gesztesi saga leáldozóban, és mind tudjuk a lelkünk mélyén, helyette ezentúl a Liptai-Daróczi teleregényt követhetjük nyomon. Éppen ezért a zöldet már kipróbáló Gesztesi Károlynak na'vi fotójával köszönjük meg az előző évi áldozatos munkáját.

 

Hajdú Péter

A Frizbi műsorvezetője celebsége révén került be az elit csapatba, bár ő is tündökölt már akcióhős szerepben. Egy egész fotózás erejéig beöltöztették Rambónak, és az enyhén alulöltözött feleségét, Sarka Katát mentette meg a gonosz karmaitól. Az új műsor, és a Rambó-jelmez mellett az is számított, hogy jól időzítették Sarka második terhességét.

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynőt semmiképpen sem ajánlanánk színésznőnek, hiszen az új társ kereséséről szóló kisvideóiban prezentált szárnypróbálgatása többször is sokkot okozott. Ugyanakkor az a rengeteg energia, amit a haja ápolásába fektet, mindenképpen jutalmat érdemel. Ha más nem egy fényképet a kék önmagáról.

Liptai Claudia

A műsorvezető a tavalyi év legfelkapottabb hazai híressége volt, így igazán méltatlan lett volna kihagyni az összeállításból. Liptai Claudia egyébként óriási előnnyel indul a többiekhez képest, hiszen a vörös hajával szinte világítana a kékeszöld bolygón, és akkor még nem is említettük a jellegzetes hangszínét.

Ördög Nóra

A műsorvezető nemrégiben a Vacsoracsata vendége volt, ahol megpróbálta bebizonyítani, létezik vadabb és kevésbé rózsaszín oldala is. Nos, mi ezt nem igazán hittük el, és talán abban sem értettünk vele egyet, hogy a világnak nincs szüksége az ő szado-mazo verziójára. Ugyanakkor egy dolog biztos, rózsaszínű nélkül biztosan, de kék Ördög Nóra nélkül nem tudunk létezni.

Rékasi Károly

A Barátok Közt gonoszát ugyan átmenetileg hűvösre tették - állítólag egy becsempészett reklámlogó miatt -, de ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy Rékasi Károly új bolygóra evezzen. A szúros tekintetet pedig kékben is gond nélkül lehet prezentálni.

8

Rogán Antal

A listánkra felkerült a hírességé avanzsált Rogán Antal is, és bemutatjuk, hogyan festene a politikus idegen lényként. Rogán, aki előtt - és ezt a kiemelkedő médiatörténeti pillanatot nem győzzük eleget linkelni - a kedves neje nem mer szarni, a hatalmas kockázatvállalásával érdemelte ki az illusztris társaságba való bejutást.

Stohl András

Rékasi Károly mellett Stohl András is visszavett a tempóból, igaz a Reggeli műsorvezetője ismét átkerült az esti műsorsávba, és ő vezeti majd az ősszel induló X-Faktor néven futó tehetségkutatót. A friss távozása mellett egyébként az is mellette szólt, mikor az avatarizáláshoz válogattuk hírességeket, hogy már van akcióhős gyakorlata.