Bob Geldof lánya az utóbbi idők heroinos botrányai után viszonylag visszafogottan viselkedett, most csak a mellbimbóját villantotta meg egy díjátadón. Peaches Geldof természetesen nem szándékosan idézte elő a ruházati balesetet, de a felhajtás jól jön a tervezett zenei karrierjéhez.

Peaches Geldof a Young Hollywood Awards ünnepségén tette tiszteletét, és egy rossz póznak és egy könnyen elcsúszó maxiruha szerencsétlen kombinációjával sikerült megmutatnia a mellét a fotósoknak. Bár az eset talán nem szándékosan történt, azért nem jön rosszul a felhajtás a zenei karrierjéhez.

Bob Geldof 21 éves lányának egyébként nem újdonság a magamutogatás, láthattuk már fehérnemű modellként, de nyilvánosságra kerültek az egyéjszakás kalandjáról készült fotók is. Ez utóbbi számos problémát is okozott a feltörekvő énekesnőnek, ugyanis a képeket közzé tevő férfi azt állította Geldofról, hogy heroint vitt az Egyesült Államokba, és közösen fogyasztottak a drogból. Ezt persze a Geldof-lány ügyvédje közleményben tagadta, és azt nyilatkozta, ügyfele csupán az alkoholnak köszönhetően került bódult állapotba, és ez látható a képeken is.

Geldofot a fotók miatt dobta az Ultimo fehérnemű cég, sőt, annyira berágtak rá, hogy a már elkészült, ám nyilvánosságra még nem hozott katalógusait is bezúzatták. "Egész délelőtt a hétvégén kipattant Geldof-fényképekről tanácskoztunk, és végül arra jutottunk, nincs más lehetőségünk, mint megszüntetni a szerződését. A Miss Ultimo egy olyan kollekció, ami a fiatal közönségnek szól, és mint ilyen, felelősséggel tartozunk azért, hogy olyan példaképeket állítsunk eléjük, akikre fel tudnak nézni" – nyilatkozta akkor a cég szóvivője. Az Ultimo vásárlóinak eddig példaképként szolgáló Geldof-lányt a cég 2009-ben szerződtette, pont azután, hogy az 20 éves Peaches épp túlesett élete első válásán, valamint drogtúladagolás miatti újraélesztésén.

Peaches Geldof így a modellkarrier után most zeneivel próbálkozik, és ehhez nem apjától vár segítséget. Barátaival alapított egy zenekart, a dalírásra pedig a Tonetta 777 néven tevékenykedő YouTube-jelenséget kérte meg: rendhagyó döntés, a középkorú férfi ugyanis általában bikiniben ad elő alpári dalokat. „Tonettát látni kell. Fifi barátom és én szó szerint a megszállottjai lettünk, ezért vettük fel vele a kapcsolatot, és kértük meg, hogy írjon nekünk számokat” – méltatta korábban a tehetséget a Geldof-lány.