A 24 éves Irina Shayk melltartó nélkül, áttetsző felsőrészben vonaglott Dusan Reljin kamerája előtt. Ez persze nem olyan szokatlan dolog egy fehérneműmodelltől, de legalább most azt is megtudhattuk a GQ magazin számára készült fotókhoz mellékelt nyilatkozatából, hogy hiába ő a világ egyik legismertebb focistájának az aktuális csaja, egyáltalán nem rajong a labdarúgásért.

Pár héttel ezelőtt már kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy Dusan Reljin milyen fotókat készített a futballista aktuális barátnőjéről a GQ magazin számára. A férfiaknak szóló kiadvány honlapjára olyan képek is felkerültek a fehérneműben vonagló modellről, amelyek a Drunken Stepfather oldalán akkor még nem szerepeltek. Cristiano Ronaldo orosz származású csaja ezeken a fotókon sem mutat többet magából, bár van olyan kép, ahol csak csipkebugyit, harisnyatartót és tűsarkú cipőt visel. Persze van ennél valamivel ígéretesebb fotó is. Az ominózus felvételen ugyanis Irina Shayk egy áttetsző felsőt visel.

A 24 éves modell a képekhez mellékelt interjúban elmondta, bár barátja egy világhírű focista, ő nem rajong ezért a sportágért. Egyúttal arról is mesélt, hogy abban az orosz falucskában, ahol született, nem lehetett divatmagazinokat kapni. Irina Shayk egy másik interjúban elmondta, nem gondolta volna, hogy egyszer hivatásos modell lesz belőle, és meg is lepődött, amikor megnyert egy szépségversenyt. "A véletlen műve volt. Az édesanyám meglátott egy hirdetést a buszmegállóban, majd elkísértem a nővéremet egy tanfolyamra. Egy helyi modellügynökség embere felfigyelt rám, és azt javasolta, hogy nevezzek be egy szépségversenyre" - mesélte Shayk, aki meglepetésére az első helyen végzett.

A fiatal lány ezután Párizsba költözött, és be is indult a modellkarrierje.  2007 és 2009 között ő volt az Intimissimi reklámarca, szerepelt a Sports Illustrated híres fürdőruhás, bikinis különkiadásában, a Victoria's Secret katalógusában is feltűnt, és a La Perla, a Paciotti 4US, valamint az Armani Exchange kampányaiban is láthattuk. Miután pedig a kelet-európai lányokért rajongó Cristiano Ronaldo is szemet vetett rá, egyre többször találkozhatunk vele a bulvárlapokban.