A mindössze 24 éves színésznőt hétvégén negyedszer tartóztatták le, így fiatal kora ellenére már négy rendőrségi nyilvántartási fotóval rendelkezik. Összeszedtük mindet: amint látszik, az idők során egyre profibban pózol a jellegzetes narancssárga ruhában, ön pedig most eldöntheti, melyik fotó sikerült a legjobban.

Önnek melyik a kedvence?

Lindsay Lohan a hétvégén gyorsan megjárta az előzetest, mert néhány hetes börtönbüntetése után nem sikerült betartania a próbaidejének feltételeit. A színésznőnél kokaint találtak, bevágták előzetesbe, ahonnan elvileg óvadék ellenében sem szabadulhatott volna, ennek ellenére a pénteki elzárás után szombaton már kint is volt. Csak háromszázezer dollárt kellett leszurkolnia.

Számunkra viszont most az a lényeg, hogy pénteken letartóztatták, mert így elkészült a színésznőről a negyedik rendőrségi nyilvántartási fotó. Ez egész szép szám 24 éves korára, amikor a legtöbb ismert embernek jó, ha 1-2 kép összejön a teljes karrierje alatt.

Lindsay Lohan - 2010. szeptember

A Los Angeles-i seriffhivatal pénteken reggel készítette ezt a képet Lindsay Lohanről, amikor a színésznőt negyedszerre tartóztatták le. Lohant azért fogták el és helyezték előzetesbe, mert az ügyében eljáró bírónő visszavonta az óvadékfizetési lehetőséget. Erre pedig azért volt szükség, mert a színésznő vérében nem sokkal azután találtak kokaint , hogy próbaidővel kiszabadult a börtönből. Lohan itt már rutinosan pózol a kamera előtt, a kevéssé ideillő csábos mosollyal sem próbálkozik, így a portré akár egy gyengébb paparazzó-felvételnek is elmenne.

Lindsay Lohan - 2010. július

Ez itt a legfrissebb fotó előtt alig pár hónappal, júliusban, lynwoodi börtönbüntetésének megkezdésekor készült felvételi fotó Lohanről. A színésznőnek ekkor azért kellett börtönbe mennie, mert egy 2007-es ittas vezetési ügyében megszegte a próbaidő feltételeit. Lohan a kép készültekor még úgy tudta, hogy három hónapra kell börtönbe vonulnia, és bár az ítélethirdetéskor még könnyekben tört ki, ezen a fotón már egy könnyed mosollyal is megpróbálkozik. Pár nappal korábban a bírósági ítéletet - amely szerint 90 napot kellett volna leülnie -  a körmére festett bazmeggel és sírógörccsel fogadta. A festett káromkodás miatt később persze magyarázkodhatott, azzal vágta ki magát, hogy az nem a bírónőnek szólt. A börtönök zsúfoltsága okán végül a 90 napból kevesebb mint két hetet kellett letöltenie.

Lindsay Lohan - 2007. november

Lindsay Lohan 21 évesen vonult először börtönbe, de már akkor is a mára szokásosnak nevezhető problémája, az ittas vezetés miatt. A színésznő az azóta már törzshelyévé váló Lynwood börtönben töltötte le büntetését, az itt készült fotón enyhén csücsörítve próbál jobb benyomást tenni a személyzetre. Persze nem ennek, hanem a börtönök zsúfoltságából adódó általános joggyakorlatnak köszönhető, hogy az eredeti, egy nap hosszúságú időtartamot sem kellett végigülnie: nagyjából 84 perc után szabadon engedték. A rövid cellafogság mellett a bíróság kényszermunkára is ítélte, ami szintén nem volt túl megerőltető időtartam, összesen tíz napját vette igénybe. Mindezek mellett viszont három év próbaidőt is kiszabott rá a bíróság, és Lohan ezen bukott meg: ennek megsértése miatt került vissza idén újra a cellába.

Lindsay Lohan - 2007. július

A színésznőt először 2007 júliusában vették rendőrségi nyilvántartásba, természetesen azért, mert ittasan vezetett. Az ekkor készült fotón Lohan inkább csak meglepettnek tűnik, pedig az akkori híradások szerint annyira részeg volt, hogy még az amerikai rendőrség vonalon végigsétálós alkoholtesztjét sem tudta teljesíteni. Erre azután került sor, hogy a Santa Monica-i rendőrök azért kapcsolták le, mert a barátaival kergetőzött részegen a városban. Lohan bokáján ugyan ott volt az azóta is vissza-visszatérő kiegészítőjévé vált alkoholszint-figyelő szerkezet, ennek ellenére részeg volt, és ha ez nem lett volna elég, mindezt lejárt jogsival sikerült teljesítenie, ráadásul még kokaint is találtak a nadrágzsebében.