A glammodell bűnügyének bírósági tárgyalásán a bíró felolvasott pár részletet Keleti Györgyi lehallgatott telefonbeszélgetéseiből. Kiderült, a modell azzal dicsekedett, hogy egy hét alatt nagyjából egymilliót keres Olaszországban. Egy tanú pedig arról beszélt a tárgyaláson, hogy száz eurót kért tőle Keleti azért, hogy kint lakást szerezzen neki, illetve a hirdetései megjelenjenek az interneten. A tárgyalás februárban folytatódik.

Az üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt glammodell keddi bírósági tárgyalásán kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda lehallgatta Keleti Györgyi telefonbeszélgetéseit, amiből a bíró fel is olvasott pár részletet – adta hírül a Bors. „Én is kijárok, egy hetet kint töltök, két hétig itthon vagyok. Az alatt megkeresek nagyjából egymillió forintot. Majd én is azt mondom, amit a Laky Zsuzsi szokott, hogy elmegyek nyaralni" – hangzott el a lap szerint az egyik telefonbeszélgetésben. A másik dialógusból az derült ki, hogy volt olyan időszak, amikor egymilliónál is többet keresett.  „Hét-nyolc évvel ezelőtt két és félmilliót hoztam haza tíz nap alatt.” A glammodellről azt is megtudták, hogy egy barátnőjével arról értekezett, milyen képeket akar feltetetni magáról egy prostitúcióval foglalkozó internetes oldalra. „Olyan képet akarok felrakni, amin nem látszik a tetoválásom. De az arcom nem takarom ki. Leszarom.”

A vád: üzletszerű kéjelgés

Laky Zsuzsi természetesen már a feltételezést is kikérte magának, hogy bármi köze lenne a prostitúcióhoz.

„Gusztáv el se vett volna, ha ilyesmiket csinálok. Aki engem ismer, az tudja, hogy biztosan nem tettem ilyesmit. Nem is értem, miért mondta ezt Györgyi, hiszen nekünk soha semmilyen nézeteltérésünk nem volt egymással” – nyilatkozta a Borsnak Miss Európa, akit hétvégén vett feleségül a brazil dzsiudzsicu Európa-bajnoka, Dietz Gusztáv. A házaspár egyébként egyelőre nem utazik el nászútra, mert első helyen jelenleg a gyerekvállalás áll.

A tárgyaláson az egyik tanú azt állította, a glammodellnek napi száz eurót fizetett azért, hogy segítsen neki lakást szerezni, illetve a hirdetései megjelenjenek az interneten. „Azokon a dolgokon, amik megtörténtek, nem tudok változtatni. A második tárgyalásból is az derül ki, hogy nagyobb az egész ügy füstje, mint a lángja, felmentésemben bízom” – mondta a bulvárlapnak Keleti Györgyi, akinek legközelebb jövő év februárjában kell ismét bíróság elé állnia.

A volt honvédelmi miniszter Keleti György kisebbik lánya, Keleti Györgyi ellen április elsején emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt, de ugyanezen bűncselekmény miatt adott ki ellene európai elfogatóparancsot az olasz hatóság is, amit később visszavontak.

2008. januárjában terjedt el annak a híre, hogy Keleti Györgyit egy olasz bordélyház hirdette Nikol néven. A honlapon szereplő hölgyek a képekből ítélve többek voltak egyszerű kísérőnél. Akkor Keleti Györgyi minden vádat visszautasított, sőt, azt nyilatkozta, tudta nélkül kerültek fel a képei az oldalra. Később egy olyan felvétel látott napvilágot, amelyen állítólag a modell száz eurót kért egy szexszel töltött fél óráért. Még a fizetés pillanatát is megörökítette a videó, ami miatt később Keleti Györgyi sírva ment be a Taburádióba, és nem győzött arra panaszkodni, hogy megsértették a képmásához fűződő jogát, később pedig pert is indított.

A modell a Velvet érdeklődésére nem reagált a napilapban leírtakra.