Tiger Woods exszeretője bugyi nélkül ment barátaival vacsorázni a hétvégén, és sikerült is megvillantania, mi van a lába közt. Nagyjából az, amire ilyenkor mindenki számít, így csak annyi információval gazdagodott, avilág, hogy Uchitel prémesen viseli. Persze a fotósok lecsaptak, hadd tudja, meg a világ, mit kapott Woods és sok más celebférj.

Rachel Uchitel a hollywoodi Boa Steakhouse-ban tett látogatást pénteken, és bár csak egy baráti vacsoráról volt szó, úgy kicsípte magát: mintha legalábbis pasit akarna fogni magának – írja a Daily Mail. Az egykori clubhostess vacsora után aztán túlságosan óvatlanul ült be a kocsiba rövid bőrruhájában, és mivel bugyit nem viselt, megmutatta mindazt, amit a Playboynak nem mutathatott meg: szőrös muffot villantott a békésnek induló péntek este végén.

A 35 éves Uchitel hírnevét Tiger Woodsnak köszönheti: először tavaly novemberben került a címlapokra, amikor a sportolót felesége golfütővel üldözte a kocsijáig a hostessel való viszonya miatt. Uchitel egyébként szinte hivatásszerűen próbálja fel a nős hollywoodi hírességeket. Mielőtt összehozták a golfozóval, Uchitel állítólag a Bones című sorozatból ismert David Boreanazzal kavart. "David bement hozzá, és azonnal dugni kezdtek. Azt mondta Rachelnek: "Amikor veled kefélek, mindig olyan, mintha az első lenne" – nyilatkozta később a kapcsolatról egy bennfentes a Star magazinnak.

Azelőtt a „hostess” Stephen Dorff színésszel szórakozott, illetve Ryan Seacresttel, az American Idol egyik műsorvezetőjével is sikeresen fűzte szorosra a szálakat. A Woods-botrány kirobbanásával Uchitel elég jól járt: ismeretlen clubhostessből a bulvárlapok főszereplője lett, és csakazért nem került be a Playboyba, mert Woods befenyegette, ha elvállalja a fotózást, elesik a titoktartásáért felajánlott szép összegű csekktől. Uchitel nemrég úgy döntött, hostessből lett celebből szívesen képeztetné át magát valami törvényszéki nyomozói munkára, mert látta a tévében, hogy az milyen izgalmas munka, és szerinte neki is menne, úgyhogy felvételizett, és hamarosan megkezdi törvényszéki pszichológusi tanulmányait.