Charlie Sheen exnejét pár napja Nikki Sixxszel, a Mötley Crüe gitárosával látták meghitten reggelizgetni, és ha igaz, mindez egy éjféli randevú után történt.

A playmate-ből lett színésznő Charlie Sheentől való viharos válása óta visszatért a rockerekhez. Miután Sheen előtt egy ideig a Bon Jovi gitárosával, Richie Samborával járt, most a Mötley Crüe gitárosa, Nikki Sixx következik. A párt Calabasasban, Kaliforniában látták meghitten együtt reggelizni december 12-én, egy Marmalade Cafe nevű helyen. A szemtanúk szerint a gitáros vicceket mesélt, amiket a színésznő hangos nevetéssel jutalmazott - számolt be a US Magazine a bizonyító erejű tényekről.

Valószínűsíthető az is, hogy nem aznap reggel, a kávézóban találkoztak először: Sixx előző nap ünnepelte a születésnapját, de ahelyett, hogy rockerhez méltóan hajnalig szólóan szétcsapta volna magát, éjjel 10:35-kor az alábbi rejtélyes bejegyzést postolta Twitter-oldalán: „Éjféli randevú egy gyönyörű hölggyel”. A bejegyzést azóta eltávolították.

Az 52 éves Sixx és a 39 éves Richards évekig voltak szomszédok, innen az ismeretség. “Olyan sokáig éltek egymás mellett, hogy volt idejük rájönni, mennyi közös van bennük. De nem akarják elsietni a dolgot” - állítja egy ismerősük a US Magazine-nak.

Sixx már kétszer volt házas, mindannyiszor playboy-modellt vett feleségül, házasságaiból négy gyereke született. Legutóbb a valóságshow-szereplő tetoválóművésszel, Kat Von D-vel járt, aki azóta lecserélte őt Sandra Bullock exére, Jesse Jamesre.

Richards - akinek Charlie Sheentől két lánya született - korábban már elárulta, nehéz összeegyeztetnie az egyedülálló anyaságot a magánélettel, így a randijai előtt inkább azt füllenti a lányainak, hogy üzleti tárgyalása van: „Randevúzni nagyon rizikós. Addig senkit nem mutatnék be a lányaimnak, amíg nem válik a kapcsolat igazán komollyá. Meg kell tartani az egyensúlyt, de a lányaim mindig az elsők lesznek. Ezeket az éveket, amiket a lányaimmal tölthetek, soha nem kapom vissza”.

Richardsnak külön gyengéje lehet a függőség: exférje, Charlie Sheen alkohol-, drog- és pornófüggő volt, korábbi élettársa, Richie Sambora komoly alkoholproblémákkal küzdött, Sixx pedig annak idején a heroint szerette túlságosan. A Popeater szerint a színésznő tisztában van új barátja múltjával, de elfogadja: „Igen ő egy gyógyulófélben lévő drogfüggő, de emellett nagyszerű apa, és békés természetű.”