Most is szavazásra bocsátjuk a kérdést, Lenkei Viktória, Zimány Linda, Széles Iza vagy 2010 Playmate-je, Daniludisz Nikolett volt-e a legdögösebb címlaplány.

Daniludisz Nikolett

A döntőbe jutott tíz versenyző közül 2010-ben Daniludisz Nikolett lett az év Playmate-je. A görög származású modell távol állt a fotózás világától, de Nánási Pál szerint sokat segített, hogy megnyerte a versenyt, végre meg tudott nyílni. Rendhagyó módon természetes melleivel került a Playboy címlapjára Daniludisz Nikolett.

Kocsis Orsolya

Kocsis Orsolya 2005 után került ismét a Playboy júniusi címlapjára, akkor közönségdíjas Playmate volt. A modell vércsoport diétával tartja karban a testét, ezért sincs narancsbőre. A júniusi fotózásra úgy érezte, legalább 2-3 kilót fel kellett volna híznia, hogy tetsszen az olvasóknak. Kocsis Orsolyán minden természetes, a mellei is.

Lenkei Viktória

Lenkei Viktóriát explaymate-ek hívták Dubajba dolgozni, de ő nem vállalta, szerinte a modellek 90%-a kurva. Állítása szerint akár 150.000 Ft-ot is megkereshetett volna a testével egy óra alatt, de ő a lakberendezői oklevelével édasapja vállalkozásánál dolgozik. Lenkei Viktória a júliusi címlapon szerepelt először a 2006-os Playmate-választás óta.

Lévai Adrienn

Lévai Adrienn már pornózott is, amit olykor elfelejt. Ő a főszerkesztője a Popó magazinnak, rendszeresen részt vesz az Erotika Kiállításon, mint házigazda, nemrég a Való Világ Bombanője jelöltjeként láthattuk a képernyőn. A látszólag mindent bevállaló lány idén a Playmate közönségdíját is elnyerte.

Mihalik Enikő

A békéscsabai modell nem a hazai magazinok címlapjai miatt került a szavazásba. Őt a Playboy és a CKM helyett a Haarper's Bazaar és Vogue címlapjain láthatjuk szerte a világon. Ha a fotózás megköveteli, meztelenkedést is elvállal.

Pavlik Tünde

Pavlik Tünde a Benkő feleséget keres trash-reality műsorban vált ismertté. A januári Playboy címlpjára őt választották, meglepődött azon, hogy a fotózáson teljesen meztelenül kell lennie.

Széles Izabella

A 23 éves, egykori megasztáros lány a him magazin felkérésének nagyon örült. A fotózásra begyulladt foggal és bedagadt arccal érkezett, a fotókon ebből semmi látszik. A fenekéről azt mondta, lehetne kerekebb, ezen kívül a lába hosszával sincs megelégedve.

Zimány Linda

A jogot tanuló, műsorvezetőként is sikeres Zimány Linda a tavaszi Playboy címlapján pózolt. A modell 2008 után vetkőzött le ismét a magazinnak, ezúttal klasszikus, fekete-fehér művészi fotók készültek róla.