A kissé tenyérbemászó képű énekes 2010-ben letarolta az internetet. A Youtube évvégi összesítése alapján Bieber négy videóval is szerepel a legnézettebb klipek között, emellett felkerült az általános videók közé is egy olyan felvétellel, amin egyik rajongóját lepi meg egy amerikai műsorban. A legnézettebbek között szerepel még Rihanna, Eminem és Lady Gaga is, természetesen.

Miközben Magyarországról úgy tűnt, hogy Lady Gagánál senkivel nem foglalkoznak többet 2010-ben, a Youtube listából az derült ki, hogy Justin Bieber sokkal nagyobb durranás volt. Míg Bieber négy videóval szerepel az első tízben, kiadott stúdióalbumot és remixalbumot is, addig a tavaly új albummal nem jelentkező Lady Gagának, és az ötödik lemezét kiadó Rihannának is csak két-két helyezés jutott. A legjobb tízbe egyébként bekerült még Shakira a vébédallal, és kissé meglepő módon Eminem, aki azért az utóbbi időkben kiszorult a hírekből.

Bieber ráadásul bekerült a legnézettebb általános videók közé is egy felvétellel, amin egy kislánynak szerveznek vele közös találkozót az egyik amerikai show színfalai mögött. A legnézettebb videók között emellett – furcsa módon – látható az OK GO nevű együttes egyik klipje is, valamint a botrányos Old Spice reklám, amiben egy kidolgozott testű férfi folyamatosan arról győzködi a női nézőt, hogyha a pasija Old Spice-t használna, akkor, ha úgy nem is nézhetne ki, mint ő, legalább az illata hasonlíthatna. A legkedveltebb tízbe bekerült még az egyik Alkonyat-film beharangozója is.

A legjobban emelkedő nézettségű videók közé bekerültek az említett Alkonyat-beharangozó, ami márciusban tartolt, júniusban Shakira vébédalának emelkedett legmeredekebben a nézettsége, míg a szeptembert egy számítógépes játék, a Halo Reach bemutatója vitte. Az összesítésben utolsóként szereplő november győztese pedig Katy Perry volt, aki a Budapesten forgatott Firework klippel tarolt. Katy Perry nézettsége persze semmi Lady Gaga és Justin Bieber ámokfutásához képest. Gaga 2009 novemberi Bad Romance című klipje 320 millió körül állt meg, míg Justin Bieber abszolút bajnokként 420 milliós nézettséget hozott össze a Baby című, Ludacrisszel közös számmal.

Ezek után nem meglepő, hogy egyedül Fásy Zsülike tudta megverni háziversenyünkön a tizenhat éves, amerikai Biebert, aki olyan hírekkel szórakoztatott minket, minthogy édesanyja elkobozta a mobilját, hogy elkaptak egy brazil drogbárót, aki a rajongója, vagy, hogy Chandler Bing néven foglal szobát, ha szállodába megy. Nyilván Lady Gagának se kellene szomorkodnia, ugyanis bekerült a legütősebb villantások összeállításunkba, vagy az ő húsdresszét választották meg a 2010 legnagyobb durranásának a divatban. A többiek persze szégyellhetik magukat, hogy alig tudták megszorítani a két előadót.