Az explaymate Choky Ice-ék után sem tétlenkedik a pornóiparban: a Velvet olvasója által beküldött filmben Kelemen szólóban szerepel egy vibrátor társaságában. A videó mindemellett bizonyíték arra, hogy Kelemen nem terhes, csak nagy a hasa.

Úgy tűnik, Kelemen Anna egy időre telítődött a Kid Jamaica és Choky Ice okozta élménytől, legújabb pornóvideojában ugyanis már szólóban nyomja, megkímélve így arcát az ejakulátumtól. A legújabb produkcióra a Velvet egyik olvasója hívta fel a figyelmet, vagyis, hogy – szavaival élve – a Kelly Lenox művésznévvel tevékenykedő egykori playmate mostanság sem tétlenkedik.

A felvétel ide kattintva megtekinthető, kizárólag 18 éven felüli olvasóink számára.

A videóból mindemellett az is kiderül, hogy Kelemen Anna a korábbi nézői feltételezésekkel szemben nem terhes, egyszerűen csak nagy a hasa (ami az előző filmhez képest nem nőtt), vagy ahogyan Choky Ice fogalmazott: Kelemen nem dagadt, csak túlsúlyos.

Az explaimate-ről egyébként az a hír járja, hogy az interneten is hirdeti testét: a Blikk információi szerint ő az, aki a hirdetésben megadott telefonszám megcsörgetése után bejelentkezett a vonal túlsó végén. Ezzel szemben a Stop.hu úgy informálódott, hogy nem Kelemen Anna szólt a telefonba, ráadásul a szexoldalon jelzettekhez képest a nő csupán escort szolgáltatást vállal, vagyis elkísér úriembereket rendezvényekre.

Kelemen Annát a Velvetnek azóta sem sikerült elérnie, így nem tudtuk neki azt a kérdést feltenni, hogy akinek annak idején olyan jól ment a dolga, hogy cirka hatmillió forintot zsebelt be Havas Henriktől a róla szóló könyv fejében, most miért szorul alacsony kategóriás pornóban való szereplésre.