Kelemen Anna nem szereti, ha az arcára élveznek

2010. november 16., kedd 22:02 |
Európa legjobb pornósa, Choky Ice volt a mentora Kelemen Annának abban a felnőtt filmben, ami napok óta kering az interneten. A pornószínész a Velvetnek elmondta, alig ismerte fel a playmate-et, aki jelentős súlyfelesleggel tért vissza a szakmába. Ráadásul lehet, hogy a szexben tapasztalt, pornósként viszont rendkívül amatőr.

Kid Jamaica és Európa tavalyi legjobb pornósa, Choky Ice kapták közre Kelemen Annát abban az új filmben, ami napok óta kering a neten. A képkockákat látva sokan megkérdőjelezték, hogy valóban a playmate-ről van szó, ám a Velvet megkeresésére Choky megerősítette a hírt, bár neki is kétségei támadtak, amikor az enyhén túlsúlyos Kelement megpillantotta.

„A történethez hozzátartozik, hogy nem mondták biztosra, hogy lesz ez a meló. Nem tudom, hogy ez most Anna miatt volt vagy sem – mindenesetre Kovi is nyilatkozta, hogy Anna többször is átverte (ahogyan Hajdú Pétert is - a szerk.)" – mesélte a pornószínész. „Megérkeztem a forgatásra, és akkor már fotózták a lányt, aki nagyon ismerős volt nekem. Kicsivel később leesett, hogy ez Kelemen Anna. Korábban nem találkoztunk még, csak újságokban láttam, illetve különböző showműsorokban. Bennem az maradt meg, hogy egy dekoratív, nagymellű, szőke hajú csaj, aki testileg jó adottságokkal bír, fotogén. Aztán x év múlva megláttam élőben, és megkérdőjeleztem, hogy ez ő. Tíz kiló többlet biztosan van rajta, de ezt ő is bevallotta az egyik forgatási szünetben.”

Nem dagadt, csak túlsúlyos

Choky hozzátette, nem arról van szó, hogy Kelemen dagadt, de úgy véli, a playmate-nek tisztában kellett volna lennie azzal, hogy a sztorira ugrani fog a média (ami amúgy is mindig a negatív oldaláról közelítette meg Kelement), és lehetett volna annyi gógyija, hogy ne hagyjon magán támadási felületet. „Le kellett volna fogynia, leadnia azt a tíz kilót, és mint egy bomba csaj bevágódni ebbe a bizniszbe. Mert külföldön nem tudják, ki az a Kelemen Anna, de Magyarországon tudják. Itthon azt fogják mondani, hogy apám, de elhízott ez a nő, és ebben látja a jövőjét? Ez a gond. Én a szemébe is elmondtam, hogy az ő helyében nem jöttem volna filmezni, hanem vártam volna, míg összeszedem magam. Várnia kellett volna addig, míg tényleg Kelemen Anna lesz.”

kanna450

Choky Ice elmondása szerint Kelemen nem gondolta, hogy a pornófilm pillanatok alatt az interneten köt ki: „Azt mondta, hogy úgysem fog ez kitudódni, meg senkit nem fog érdekelni. Hiába figyelmeztettem a világhálóra, meg hogy szinte percek alatt kiderül minden. Három hét múlva ez be is igazolódott.”

Igen, "popsiba is engedi"

A pornós szerint lehet, hogy Kelemen a szexben nagyon tapasztalt, de ehhez a szakmához ennyi nem elég. „Anna nagyon amatőr (bár korábban már több filmben is szerepelt), ami nem baj, mert bele fog tanulni idővel, de így, az első közös jelenet alkalmával csak annyit tudok mondani, hogy végül is megcsináltuk. Neki még nem volt egyszerű két férfira koncentrálni. Friss lány a pornó világában és nem olyan könnyű ám egyből bevállalni egy kétfiús jelenetet. A punciját ráadásul nem is használtuk, végig anális jelenetek voltak" – számolt be a forgatás mozzanatairól Choky Ice, feleslegessé téve így törzskommentelőink szokásos kérdését, hogy popsiba engedi-e a művésznő. Kiderült viszont, hogy érzékeny az arcára: "Nem szereti, ha oda élveznek. Elhúzta a fejét, becsukta a szemét. Aki pornókat néz, az látja az élvezésnél, hogy a lány várja-e, hogy ott jöjjön valami, vagy ódzkodik tőle. Anna az utóbbi kategória.”

Használati utasítás Kelemen Annához

Choky Ice mellett egy másik, nevét nem vállaló pornós forrásunk elmondta, Kelemen Anna egy kirakatbabához hasonlít leginkább. „Ne beszélgess vele, mert az sem biztos, hogy az alap dolgokat megérti" - nyilatkozta a szakmabeli a playmate-ről, aki Havas Henrikkel bezzeg jól elbeszélgetett cirka hatmillió forintért. "Én már megtanultam az évek alatt, hogy az ilyen lányoknál el kell hitetni, hogy milyen édes, kedves, és hogy ő a gyémánt a hegytetőn – akkor kezelhető. De sokan ezt nem tudják. Nekik a végére elegük is lett belőle.”

A Kelly Lenox névvel pornózó, valószínűleg minden pénzre rászoruló Kelemen Annáról ide kattintva nézheti meg a 18-as karikás fotósorozatot.

Hozzászólások

 • 2010.11.17 02:34:40xido

  Túlsúlyos bammeg...Ülne rád egy Cseke Katinka vagy Tóth Vera...te CsokiÁjsz hülyegyerek..megtudnád mi az elhízott..:)

 • 2010.11.17 05:06:21ColT

  "Friss lány a pornó világában és nem olyan könnyű ám egyből bevállalni egy kétfiús jelenetet. "
  LOOOOLLL
  Pornózott ez már, meg amúgy is mindenki szétkúrta...
  Amúgy tényleg, még a szokottnál is randább.

 • 2010.11.17 05:49:28Kiskræpæk

  Promó.

 • 2010.11.17 07:18:19fittyerfutty

  NEM TUDOM, HOGY EZ HÍRÉRTÉKŰ-E, DE KELEMEN ANNA TERHES!!! BIZTOS FORRÁSBÓL TUDOM... EZÉRT VAN MEGHÍZVA...

 • 2010.11.17 07:35:55Ronald

  Kelly Lenox? Ne vicceljetek, még saját .com -os honlapja is van. Itt van, ni:

  [link]
  .

 • 2010.11.17 07:38:41bumerángos csilla: eZZel, aZZal

  Én mindig azt mondom, hogy az arcomra verheted, miután a saját arcodat bekented vele.

  És érdekes módon a saját arcukra nem kell!

 • 2010.11.17 07:38:47bloggerzombi

  2010.11.17 07:18:19fittyerfutty

  egen,ezt akartam én is mondani
  hogy szerintem terhes,azért ilyen
  sőt ahogy nézem,már a 6. hónapban lehet..

 • 2010.11.17 07:41:52citrix

  "Choky Ice volt a mentora Kelemen Annának" Aha,igen.A striciket is át lehet keresztelni mentorrá,mindjárt jobban hangzik.A mentor jelentése,szerepe egészen más,mint lányokat kamera előtti dugásra tanítani.

 • 2010.11.17 07:43:09jahaha

  ennek a csajnak semmi gond a sulyaval, van rajta par kilo, de siman belefer. Ellenben a szetmutott melle, meg a virsli ajkai, na azokat nem kellene mutogatni.

 • 2010.11.17 07:56:02dr_freak

  Ez a nyilatkozo pasi kb egy szinten van azokkal, akikröl nyilatkozik...

  Tenyleg terhesnek tunik, egy sima elhizott no nem igy nez ki. Plusz valoszinu ezert volt csak analis jelenet, mert leendo anyakent a gyerek erdekeit helyezi eloterbe. :)
  Szegeny gyerek, mit fog neki meselni arrol, hogy "amikor a pocakomban voltal"...

 • 2010.11.17 08:02:59Markowitz

  Nos, több ezren pornóznak ebben az országban, profi vagy amatőr szinten, nem értem hogy miért pont az Annával kell foglakozni. Amúgy meg ő sem csinálná ha nem lenne rá kereslet.
  Lehet fikázni , de amióta felcseperedett azóta a testéből él, vagyis eladható.
  Nem vagyok a rajongója vagy ilyesmi, csak sajnálom, eléggé meg lehet szorulva hogy ezt bevállalta annak ellenére hogy látszik rajta hogy utálja az egészet.
  Mindenki azzal keresi a kenyerét, amivel tudja. De legalább nem sikasztott milliárdokat, nem vett fel százmilliós sikerdíjat, és valószínűleg nem áll sorba segélyért.

 • 2010.11.17 08:05:44Kísérletinyúl

  valamiből be kell rendezni a babaszobát is
  mindenesetre bazi kényelmetlen a szex ilyen előrehaladott állapotban normál módon is
  úgyhogy ez a két fickós verzió igen durva munka lehetett,szóval elmondhatja majd a gyereknek,hogy kemény munkával kereste meg a rávalót xD

 • 2010.11.17 08:10:01Ahaha

  Kedves aktivista társaim!
  Tegyük át az esőerdős és pandás projektünket a jövő hétre,mert most fontosabb dolgunk van, ami nem tűr halasztást!!! Vissza kell tuszkolnunk egy nagyon ritka szopós szájú análcetet a tengerbe! Nem tudni miért,de bemászott kis hazánkba.Mellúszói már eldeformálódtak a darwini folyamat miatt. Helyezzük vissza a természetes élőhelyére, az Antarktiszi vizekbe, ahol fóka barátaival ismét közösen lubickolhat! Védjük és segítsük az állatokat!!!
  Köszönöm...

 • 2010.11.17 08:11:15fittyerfutty

  NEM TUDOM MI JÁRT A FEJÉBEN AMIKOR ÚGY DÖNTÖTT, HOGY KELL NEKI EGY GYEREK. EGY ÉRZELMILEG LABILIS, (EX?)DROGOS PORNÓSNAK. ENNÉL JOBB KÖRNYEZETET EL SEM TUDOK KÉPZELNI EGY GYEREKNEK. NEM FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGBŐL ORDÍTOK, CSAK ROSSZ A CAPS LOCK! :)

 • 2010.11.17 08:13:28dr_freak

  Egyáltalán tudja, hogy ki a gyerek apja? Biztos sok apajelölt van. Majd a dns vizsgálat kimutatja... :)

 • 2010.11.17 08:13:38fittyerfutty

  08:02:59 Markowitz!! DE TUTI NEM IS ADÓZZA LE! :)

 • 2010.11.17 08:17:42Kísérletinyúl

  fittyerfutty

  én sejtem

  sok ember van úgy,hogy a gyereket egyfajta mérföldkőnek tekinti az életében amely segít neki kimászni a gödörből
  már-már úgy tekint a gyerekre,mint valami isteni csodára,amely megvilágítja majd az életútját
  van akinek sikerül is így változni,és az élete gyökeres fordulatot vesz jó irányba
  reméljük Anna is ebbe a csoportba fog tartozni
  én szurkolok neki

 • 2010.11.17 08:18:52Kísérletinyúl

  márhogy sejtem mi járt a fejében,azt meg tudjuk,máshol mi járt..

  az apás hír meg majd a következő blikkben doki ;)

 • 2010.11.17 08:23:19Markowitz

  fittyerfutty
  Fogalmam sincs róla hogy adózik –e utána, de a fél ország adócsaló szóval, megvan az esélye hogy ő sem kivétel.
  Nincs tapasztalatom e téren, de pl. a prostik adnak áfás számlát?
  pl. Molnár Anikó 1 hetes Dubai túrája után ( saját bevallása szerint 1 MFT keresett )
  szerinted adózott?

 • 2010.11.17 08:26:38Ahaha

  Kelemen Annának ez az eredeti testalkata! Volt idő amikor még nem 1000 Euró volt a díja,hanem 10 000 Ft is elég volt, hogy feküdjön. A Tutti Frutti-ból néztük ki. Sokan nem is gondolták, hogy egy leendő celebet sikálnak. Aki nem hiszi,járjon utána: TFP, 10. évfolyam, 7. szám, 67.oldal köszépen - ugyanazt a lányt fogod látni, mint a mostani képeken kissebb szájjal, eredeti tetkóval (mert átvarratta). Hát innét indult...

 • 2010.11.17 08:27:57fittyerfutty

  Kisérletinyúl

  ÉRTEM ÉN, CSAK EZ A LEGKEVÉSBÉ SZOKOTT ÍGY LENNI... FŐLEG OLYANNÁL, AKI NEM ÉRT SEMMIHEZ, VILÁGÉLETÉBEN A TESTÉBŐL ÉLT, ÉS MEGSZOKTA, HOGY EBBŐL TELIK IS SOK MINDENRE.
  KÉRDEM ÉN, HA HOLNAP ABBAHAGYJA, MIBŐL TART EL PLUSZ MÉG EGY EMBERT? RÁADÁSUL NEM AZ AZ EMBER, AKI MEG TUDJA FOGNI A PÉNZT. NINCSENEK MEGTAKARÍTOTT MILLIÓK A BANKBAN...
  SZÓVAL NEM LÁTOK RÁ SOK ESÉLYT, HOGY A GYEREK MEGSZÜLETÉSE UTÁN ELMEGY HAVI 100-ÉRT DOLGOZNI.

 • 2010.11.17 08:28:40angyalB

  ""Én már megtanultam az évek alatt, hogy az ilyen lányoknál el kell hitetni, hogy milyen édes, kedves, és hogy ő a gyémánt a hegytetőn – akkor kezelhető."

  Persze, hisz azért vagy ott és nem máshol!:D

 • 2010.11.17 08:28:51Vogon

  "„Ne beszélgess vele, mert az sem biztos, hogy az alap dolgokat megérti"
  Bocs ezt cáfolnám, én beszélgettem vele, és a szerepe mögött egy aranyos csaj ő, más kérdés hogy etiporta a KELEBSÉG, meg a kokó meg a többi szarság.

 • 2010.11.17 08:29:24fittyerfutty

  AHAHA NEM MONDTÁL ÚJAT :) DE HIDD EL, MOST TERHES :)

 • 2010.11.17 08:30:40Mzee2000

  Ajaj, ciki, hogy dugásból sincs tehetsége.

 • 2010.11.17 08:31:10Italo Balbo

  Ugyanmár, szóval nem arra ugrott a média, hogy pornózik, hanem arra, hogy van rajta 10 kiló plusz! Bezzeg ha azt leadta volna, most mindenki dicsérgetné és elismerné...

 • 2010.11.17 08:31:41bonifac

  "leadnia azt a tíz kilót, és mint egy bomba csaj bevágódni"

  Mi van? Sosem volt bomba csaj. És SOSEM lesz az.

  Az összes torzító műtétje előtt is egy kis, csúnyácska picsa volt. Aki látta a Pierre Woodman-es castingját, az tudja, mire gondolok. (Nem, ott nem volt dugás, PW igényesebb .:-) De azért volt még műtetlenül több pornófilmje. Gusztustalan volt azokban is.)

 • 2010.11.17 08:33:41Dövan

  Eljön majd még az a pillanat is, amikor 100 eurójér bárki adhat neki púzóba. Aztán meg az is eljöhet, hogy ugyanezt 5000 Ft.-ért. Így múlik el a régi idők dicsősége.

 • 2010.11.17 08:34:28fittyerfutty

  Vogon: ANNÁCSKA 10 ÉVE IS PÉNZÉRT KEFÉLT, NONAME-KÉNT, NEM VOLT MÉG SEM CELEB, SEM KOKÓS. AZÉRT KICSIT DURVA LENNE EZEKRE FOGNI MINDENT. ELŐBB VOLT A KURVULÁS, UTÁNA JÖTT A CELEB, MEG A DROG. SZÓVAL AZÉRT AZ, HOGY KI TUDJA MONDANI A NEVÉT, ÉS VAN VÉLEMÉNYE ERRŐL-ARRÓL, ATTÓL MÉG NEM LESZ ÁTLAGON FELÜLI. AZ "ARANYOS" SZÓ MEG KÖZTUDOTTAN NEM JELENT SEMMIT :)
  EGYÉBKÉNT MEG ELVÁLT ÉRTELMISÉGI SZÜLŐK GYEREKE, HOZOTT ONNAN VALAMIT AGYILAG. IGAZ NEM SOKAT...

 • 2010.11.17 08:34:56Kísérletinyúl

  fittyerfutty
  igen,sajnos én is tudom,hogy ritkább a pozitív történet :(
  de van és ez a lényeg...
  egyébként én hiszek azoknak,akik azt mondják,hogy ez a lány egyáltalán nem hülye,a kép pedig,ami az emberekben él róla téves
  ez már alapot ad a bizakodásra
  mellesleg,ha én is ilyen karrierre vágynék,első körben elcsúfítanám magam egy halszájjal,meg lufididivel és szőkére festeném a hajamat
  ezzel elérnék egy tucat külsőt,amire senki sem figyel oda
  majd miután hülyére kerestem magam és elegem lett a celeblétből,szépen visszaalakítanám az egészet,barna hajam lenne és a kutya sem ismerne fel,lehetnék jóravaló úriasszony,mert a pénznek ugye nincs szaga
  bezony

  a

 • 2010.11.17 08:37:17phone

  Annácska kénytelen a testét árulni! Bedobta a közösbe! "Nesztek, itt vagyok! Csak fizessetek meg jól!"

 • 2010.11.17 08:37:23Ahaha

  fittyerfutty

  Ha igazad van, akkor ezt már nem tudja tetézni. Bár ha lány lesz, 18 év múlva egy anya-lánya film sikerülhet. A cime: Anya! Mit keres nálunk a jamiacai fociválogatott?

 • 2010.11.17 08:39:44Ufóka

  Pfejjj, milyen fejet vághatott ez a hermafroditafejű leharcolt szutyok, amikor beverték a fosójába a gyíkot... Hányok... És az a két lény a melle helyett az mi? Az a melle? Pfeejj. Egyszer lepetézik, nemtom annak a gyereknek lesz e gusztusa szopkodni a mellbimbóját - ez esetben lénybimbóját.

 • 2010.11.17 08:39:54Kísérletinyúl

  cseszdmeg ahaha,leköptem a monitort kávéval :::)))

 • 2010.11.17 08:41:53Ahaha

  Jó hogy szólsz, hozok én is kávét!

 • 2010.11.17 08:47:03Űrhajós

  "A punciját ráadásul nem is használtuk,"...

  :-D
  Kemény szakma ez no.

 • 2010.11.17 08:47:18fittyerfutty

  Ahaha :)

  Kísérletinyúl:

  Amikor visszavonult és azt mondta elég volt a médiából, pontosan ezt történt. Kevesebb smink, barna haj. Talán egy hónapig ment a dolog. Aztán hiányzott a régi életszínvonal. És újra jöttek az escort service-ek, a külföldi "munkák". A pénz a pornósoknál nagy úr. Máshol is, de más tészta pl. közgazdászként pályát módosítani, mert van miből újra építkezni.
  Pornósoknál nincs. És mivel még ismertek is, még ha 5 diplomát csinálna meg most 5 év alatt, akkor is 1000-szer nehezebb dolga lenne, mint a civileknek. Szóval ezért marad ebben az iparban örökre, aki egyszer elkezdte. Még talán azoknak van minimális mákja, akik csak egy-két nem túl felkapott filmet csináltak. De látod, ott is ha kiderül, akkor cumi van. Politikus csajszik, tanárnők veszítik el az állásukat ezért, mint halljuk-látjuk.
  Szóval ebből nincs kiszállás.

 • 2010.11.17 08:49:22Slow

  Ki nem szarja le, hogy miből fog élni és miből tartja el a gyerekét?
  A pornózás az akkor sem munka, rendes polgárhoz méltó munkát végezzen éljen meg abból.
  A picsáját mindenki ki tudja tenni, aki ennél az alkatnál jobb vagy egy szinten van ezzel, de érdekes, nem minden annácskánál jobban kinéző nő kurva.

 • 2010.11.17 08:51:40Ahaha

  Kísérletinyúl:

  Jogos, de van egy kiút. Csak egy gazdag vak süketnéma férfi kell hozzá...

 • 2010.11.17 09:05:28sl30

  Kurva létére bizony 1-2 jelenetnél nem őszinte a mosolya amikor a jamaika srác analizálja... :-)

 • 2010.11.17 09:08:56fittyerfutty

  Slow:
  Anélkül, hogy bárkit is meg akarnék védeni, az a férfi vesse a pornósokra az első követ, aki életében egyszer sem nézett pornó filmet. Nagyon ki lenne borulva a férfi társadalom (élen azokkal akik állandóan lekurváznak mindenkit) ha holnaptól nem pornózna senki!

  A tisztes vallásos családapa, amikor az asszonyt emeli piedesztálra, közben meg a pornóra veri titokban, eljár kurvázni, közben meg köpköd ezekre a nőkre.
  De biztos csak képzelődöm, ilyen nem is létezik. :)
  Még egyszer mondom, én se nézem sokba a pornósokat. De egyébként nem is azért, mert pornóznak, hanem mert még büszkék is rá, és akkora arcuk van, hogy alig férnek bele a kamerába. Inkább ezzel van gondom.

 • 2010.11.17 09:09:23v.a.k.v.a.r.j.u

  Fogalmam sincs, miért, de nekem valahogy szimpatikus Annácska. Valahol sajnálom is, hogy idáig jutott, bár nyilván a saját döntései alapján került oda, ahova. Mindenesetre ő legalább nem akar másnak látszani, mint ami. Ha nem akar ABC-ben dolgozni, akkor ne dolgozzon, ha pornóval akarja keresni a kenyerét, hát akkor pornózzon, az én szempontomból teljességgel irreleváns mindkettő.

  Egy csomó ribanc van Annácskán kivül is, csak róluk első körben nem ordit, ami szerintem veszélyesebb.  A legtöbb ribanc általában megideologizálja, hogy miért ribanc vagy tagadja. Pedig elég sokan vannak,

 • 2010.11.17 09:11:49guzuke

  Megint aláztátok magatokat " Velvet szerkeztősége",ezzel a cikkel,vagy nektek ennyire fontos Annácska?

 • 2010.11.17 09:12:02mákosnudli

  Choky Ice - Nem tudom abbahagyni a röhögést :D

 • 2010.11.17 09:21:59mocaccino76

  Érdekes... mindenki szerint k**va, meg kit érdekel ugye "Annácska", de azért a kommentelők sora hosszabb, mint maga a cikk... :D érdekesek vagytok, csak legalább ne írjátok oda, hogy kit érdekel...

 • 2010.11.17 09:25:30Űrhajós

  én azért megnézném egy real orgasm szcénében.

  nem titkolom.

 • 2010.11.17 09:27:17Ahaha

  mocaccino76

  Ez így van! nem érdekli őket, de az oldalon strihelnek!

 • 2010.11.17 09:38:16szamok ember

  A kanna az, ami passzívan befogadja a beletöltött folyadékot, nemde?

 • 2010.11.17 09:44:00mojszipupi

  1. Meghízott mert leállt a kokszról, ellenben iszik mint a gödény. És a tömény brutálul hízlal...
  2. Ennek következtében már nem jönnek a pénzes ügyfelek akik 1000 eurót is adtak neki egy egy menetért
  3. Egy ilyen filmért egyáltalán nem kap sok pénzt, főleg azért mert teljesen amatőr. Max 100-200 ezret

 • 2010.11.17 09:48:48Ror$chack

  Nem tudom mit tudtok ennyit írogatni róla, minden embernek egy és ugyanaz a véleménye erről a retekről. Mindenesetre egy patront mindenképp megér, fej nélkül(!), mert akkor leglább azt az egér méretű agyát sem használná. Amúgy meg Anettka 2. Anettka abból élt egy ideig hogy gyökér, de azért műsort vezet, Annácska abból él hogy gyökér, és megb@szatja magát. Nincs ebben semmi érdekes.

 • 2010.11.17 09:49:19vészmadár (pica pica)

  talán már 3 éve is volt az, de kettő biztosan, amikor Tóta W Árpád (nem linkelem be) megírta, miért hálás dolog, hogy egy Annácskának minden lépését dokumentálja a média: hát ezért. Mert ahogy bemutatta, milyen életvitele lehet annak, aki felsőkategóriás ribanc, amit nyilván csak erősen beanyagozva lehet csinálni, ugyanúgy a szó szerinti lecsúszását és szétesését is dokumentálni fogja. És néháyan talán kapcsolnak, hogy habár pár évig kiemelkedő életszínvonalat lehet így biztosítani, de 30+ korban már csak lefelé vezet a dolog. A végén szó szerint egy pippantás kokszért vagy egy nagyfröccsért fog kamionosokat pipálni Szeged mellett.

  Én őszintén sajnálom érte.

 • 2010.11.17 09:52:04Poll

  Slow: "nem minden annácskánál jobban kinéző nő kurva."

  Valóban pár ritka kivétel, aki nem kurva... :)
  A különbség, hogy nem az útszélén állnak és nincs konkrét tarifájuk, de ha van elég pénzed, akkor simán megkaphatod.

 • 2010.11.17 10:02:56Akos_79

  Nem rossz a csaj, mondjuk két néger fasznak lehet, hogy jobban örült volna:)

  Csoky Ice meg itt adja vissza mit a filmben kapott annácskától, mert ott eléggé osztotta a farkát, hehe.

 • 2010.11.17 10:04:28kishusom

  Engem csak egy dolog érdekel.

  A csokiszínű fütyi először a szájában volt, és utána a valagában, vagy esetleg fordítva? :(((

 • 2010.11.17 10:05:40Akos_79

  A néger farok így volt: szája-valaga-szája-valaga-szája:)

 • 2010.11.17 10:08:44Atisz

  "volt a mentora"

  Lol, ez véletlenül nem X-faktor cikknek indult? :P
  Szerintem az a legnagyobb gond, hogy ha valaki elkezdi a plasztikázást, akkor nem bírja abbahagyni. Ha már mindenáron kellett a szilikoncickó, akkor miért nem lehetett az első után megállni? Anno a playboy-os képeken még jól nézett ki. A "túlsúly" szerintem a legkisebb probléma...

 • 2010.11.17 10:08:59Metric Galactic

  @mojszipupi: Azért az sem kicsit pofátlan dolog, hogy ő volt az első olyan magyar celeb aki a sajtón keresztül jelentette be, hogy ezer euróért bárkivel lefekszik. Tudtommal a Magyar Köztársaságban a prostitúció tilos és törvénybe ütközik... de ennek ellenére nem, hogy törvény előtt nem kellett emiatt felelnie, de még jópofán el is csámcsogtak ezen a celebmagazinok az emberek pedig egy "hülye ez a nő" kijelentéssel legyintettek az egészre...

  Nem hinném, hogy a következő generációk számára ez lenne a követendő példa és a sajtónak igenis van annyi kötelessége, hogy az ilyen embereket nem csak kiveti magából, de még átvitt értelemben meg is kövezi.

  A pornóiparban meg akkor lett volna esélye nagyot szakítani mikor még rendszeresen a címlapokon volt. Most már a kutya sem emlékszik rá... most az lenne a nagy durranás, ha valamelyik Megasztár vagy X-Faktor kieső tenné ugyan ezt... nem egy sok évvel ezelőtti Playboy címlaplány. Utóbbitól ráadásul amúgy sem lehet egyebet várni, a prostinak felöltöztetett, luxusautókkal pucéron pózoló nőktől csak egy negyed hajszálnyira van a pornó.

 • 2010.11.17 10:20:53Poll

  Metric Galactic: "Tudtommal a Magyar Köztársaságban a prostitúció tilos és törvénybe ütközik"

  Rosszul tudod. Lakáson nyugodtan csinálhatod. Az van megtiltva, hogy hol nem állhatsz utcán, ill, hogy hogyan hirdetheted.

 • 2010.11.17 10:25:34fittyerfutty

  Metric Galactic:

  Lehet, hogy a pornóiparban nem, de hidd el, hogy rengeteg olyan gazdag vén fasz van, akiknek elég az, hogy megrendelik őt egy honlapról, ahol mellékelve van hozzá, hogy playboy címlapon volt! Simán 3-500 euro/óra. Ezt még tudja csinálni egy ideig.

 • 2010.11.17 10:33:57Thomas73

  Sziasztok!

  Szerintem így sokkal izgatóbb, mint vékonyabban. Én nem tudom miért kell Őt bántani. Szeritem elég nagy bajban lehet, persze a saját híbájából is, nem is kell feltétlen sajnálni, de bántani sem.
  Ő legalább vállalja magát. Mindenki a saját cipőjében jár, azt ismeri, ha megpróbálnád más cipőjéban te is lehet ezt csinálnád. Ezt már a Depeche Mode is megénekele!

 • 2010.11.17 10:35:10Metric Galactic

  @fittyerfutty: Egészségükre... én nem tenném bele a cerkám ebbe a csajba, sajnos túlságosan félek a fertőzésektől. Ezért nem kezdenék soha prostival (pornószínésszel sem, bár ez is lényegében prostitúció).

 • 2010.11.17 10:41:28átlátó

  Nekem rondan egy faszom van, de erre a fejszerkezetre nekem tán le is állna, nemhogy elspriccelné magát.

 • 2010.11.17 10:46:26oramac

  Szerintem jó hogy husi :)

 • 2010.11.17 10:50:26dinamo vodka

  "az ilyen lányoknál el kell hitetni, hogy milyen édes, kedves, és hogy ő a gyémánt a hegytetőn – akkor kezelhető"


  micsoda felelőtlen, önző viselkedés már ez

 • 2010.11.17 10:52:28florabors

  eddig hol volt? gazdag arab fütyiket szopott ugye?

 • 2010.11.17 11:03:00didauthe

  nagyon dagadt lett :)

  videó:

  [link]

 • 2010.11.17 11:49:09TetraB

  Én már sajnálom ezt a nőt. Nem is olvasok több hírt róla.

 • 2010.11.17 12:05:20P12_dCi

  Tegnap kicsaptam rá.
  A csaj jól néz ki, továbbra is fuck doll.

  Viszont tényleg amatőr jelenet volt, nehezen is állt fel a sok bénázás miatt.

  Lesz jobb. Remélem.

 • 2010.11.17 12:44:11BuckHoward

  egyszer mindenkivel arányosul az élete....nem is tudom mi olyan meglepő,elhízva,lepukkanva szurizzák ketten a fenekét....bravó te észlény,ennél már tényleg nincs lejjebb......

 • 2010.11.17 12:56:07mámorka

  :D én is csak röhögni tudok ezen, de bevallom őszintén én rárepülnék így is.

 • 2010.11.17 13:14:34animmam

  A pocija valoban nem a legjobb most, viszont szerintem igy is csinos, de a kepek alapjan nem is igazan elvezte egyetlen percet sem a dolognak, sooot inkabb kellemetlen volt neki. Nagyon penzszukeben lehet ha ehhez folyamodott.

 • 2010.11.17 13:16:41ajajajjjjjj

  egy zsíros kurva, aki még baszni sem tud

  gratulálok CSUKAPOFA!

 • 2010.11.17 13:27:02Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!

  Asztakuurva, én eddig meg voltam róla győződve, hogy ez a Csoki Ájsz egy nő!
  Jó pap holtig tanul!

 • 2010.11.17 13:43:24kalman.kalman

  Bevallom, én sem szeretném, ha az arcomra élveznének.
  Bár én férfi vagyok.
  És kicsit maradi. Hetero.

 • 2010.11.17 14:10:27sunázósün

  "ráadásul a punciját nem is használtuk"
  "ő a gyémánt a hegytetőn"
  Ez a 2 szókapcsolat mindent elmond róluk.

 • 2010.11.17 14:14:18TemplarOmega

  Terhesen csak segbe... ez kemény.

 • 2010.11.17 14:22:47kukolya

  popsijuk a babáknak van, de semmiképp se ótvar kurváknak
  csokiálysznak meg szúrnám a fosóját, ha már ennyire szereti

 • 2010.11.17 14:39:25TemplarOmega

  A hátán hajtogatott ráncot is kurhatták volna.

 • 2010.11.17 14:46:20bierkamp

  inkább lenyeli...mint az arcára:)

 • 2010.11.17 14:50:17bierkamp

  Valki aki már " fizetett" neki..a " kiszolgálásért" mesélte: Annácskának a "Kannácskája" ( tartálya), olyan hatalmas és a hüvely izomzata a nullával egyenlő, hogy akár egy lovas század is bemasírozhatna egyszerre. Azt mondta, hogy olyan kúrás volt, mintha kinyitotta volna az ablakot és a levegőbe lökdöste volna a farkát....
  Ezért maradt csak megoldás a " korpás"-ba amit "Kannácska" nagyon szeret....

 • 2010.11.17 15:56:03TUDOD, A CSIBE

  Jól megbaszták tényleg szegényt.

 • 2010.11.17 15:58:01TUDOD, A CSIBE

  még egy kis angolt tanulhatna azért..

 • 2010.11.17 16:10:21我鳥你

  szerintem az ilyen az nem is kurva. a legnagyobb kurva mindig az aki tagadja.

 • 2010.11.17 16:34:06lutria

  Azért ez a friss hús a pornópiacon(meg hogy csak a médiából ismeri Annácskát)eléggé furcsán hat a Choky szájából mert vagy 10 éve az Annácska ponókarrierjének idulásakor ő is dugta.Legalább 5-6 filmben szerepelt úgyhogy lehet hogy többször is,ha most ügyetlennek nevezi vajon akkoriban milyen lehetett?Ezek szerint minumum felejthető.

 • 2010.11.17 16:43:32HúszTíz

  Ki szereti az itteni hölgy olvasók közül, ha az arcára élveznek ??

 • 2010.11.17 16:51:14Tonohaver

  Legyünk őszinték, pár éve nem volt olyan rossz csaj, - a maga kategóriájában (értsd: "celebrity", nem "star", egy P. Hilton klón, nem K. Zeta Jones).

  Ha megnézed közelről, a has/arc arcbőrét...
  Ez utóbbi ragyáin a kiló smink sem segít(ett).

  Ha nem találsz milla oldalon 1001 szebb nőt, hát tessék:

  hd-pornblog.net/?p=1506

 • 2010.11.17 17:00:29lutria

  @Ahaha
  Feltehetnéd valahová azt a régi hirdetését mert nem mindenkinek van meg a TFP összes megjelent száma lefűzve.:)
  @Markowitz
  Olvastam Molnár Anikó könyvét de egy szóval sem mondta hogy Dubai-ban járt volna,csak azt hogy egy hercegségben,ami akár Monaco(v.más)is lehetett.Később valami olyasmit is nyilatkozott hogy már annyiszor emlegették vele kapcsolatban hogy már szivesen elmenne oda szétnézni mert még nem volt.

 • 2010.11.17 19:11:10KKKKKKK

  "Kelemen Anna nem szereti, ha az arcára élveznek"

  Én szeretem.

 • 2010.11.17 19:26:37dobosch

  Tiroli rémtettek :)

  Die junge Geronazzo.

 • 2010.11.17 21:19:09eo

  2010.11.17 16:43:32HúszTíz
  "Ki szereti az itteni hölgy olvasók közül, ha az arcára élveznek ??"

  Én pl. szeretem.

  És jelezném, hogy ez az "az ilyen lányoknál el kell hitetni, hogy milyen édes, kedves, és hogy ő a gyémánt a hegytetőn – akkor kezelhető" a többi lánynál is beválik, nem csak az "ilyeneknél".

 • 2010.11.17 21:27:04bubo cupropenis

  2010.11.17 16:10:21 我鳥你

  a legnagyobb kurva az, aki nem fekszik le velem

 • 2010.11.17 22:41:35no comment 01

  bubo cupropenis.:) És ezért mennyit fizetsz egy ekkora kurvának..??:DDD

 • 2010.11.17 23:58:50bubo cupropenis

  Velem még pénzért se fekszenek le a nők :P

  Megnéztem a Kelemen Anna művésznő főszereplésével készült filmet és meg kell állapítanom, hogy ritka szar lett.
  Először is elhízott, szét van szabdalva, szilikonozva a csaj, ragyás az arca.
  Nem tudnak a szereplők angolul, de erőltetik ezt a rossz pornós szöveget, ami szánalmas. Inkább ne beszéljenek.
  A nő orrában van valami száraz takony és a végén nagyon elfárad a farokveréstől, nem ő fejezi be.
  Nagyon gáz. Vannak jó pornók, de nem ez az és nem is a Kovi-féle alkotások közt kell keresni.

CímkékCímkék

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés