horoszkóp

2010 legjobb meztelen színésznőjére szavazhat

2011.02.03. 19:17
A filmes és sorozatos meztelenkedéssel foglalkozó Mr.Skin weboldalán idén tizenkettedszerre lehet szavazni az év legjobb filmes melleire, seggeire: az Annual Anatomy Awardson (melynek neve nagyszerűen rímel az Annual Academy Awards-ra, azaz az Oscarra) Legjobb mell, Legjobb Leszbikus jelenet és Legjobb Fenék kategóriában nyerhetnek azok a színésznők, akik 2010-ben kamera előtt vetkőztek: erős a mezőny, sok a természetes mell. A szakértő zsűri mellett mi is szavazhatunk, minden kategóriában hirdetnek közönségdíjast. Eredményhirdetés február 23-án!

Mivel nyolc kategóriában, összesen 40 színésznő esélyes a legjobbaknak járó díjra, mi most csak az ismertebbeket (és legmezetlenebbeket) vesszük sora: február 23-án derül ki, ki az a 8 színésznő, aki Mr.Skin szerint felejthetetlent alkotott idén. A jelöltek között többször szerepel az eddig ártatlan-szürke-egér szerepeiről híres Anne Hathaway, a komolyabb filmekben látható Julianne Moore leszbikus jelenettel versenyez, a sokak szerint kevéssé szép Paz de la Huertát pedig meg is dugják az HBO sorozatában.

Legjobb mellek, leszbikus jelenetek

Anne Hathaway a Szerelem és más drogok című filmmel került a Legjobb Mellek díjra esélyesek közé. Mint mondta, először gondot okozott neki a vetkőzés, de aztán belejött: kezdeti zavara nem is látszik a szexjeleneteken. A szintén konzervatívnak tűnő, 50 éves Julianne Moore Amanda Seyfrieddel keveredik leszbikus kalandba a Chloé című film forgatókönyve szerint, így leszbikus jelenettel és melleikkel is versenyben vannak. A film egyébként fajsúlyos dráma hivatott lenni, de inkább szex és magamutogatás lett belőle.

best450

Natalie Portman a Fekete Hattyúval érdemelte ki a Legjobb Leszbikus Jelenet jelölést: a filmben Mila Kunis nyalja ki a mindig szelídnek tűnő Portmant. A 3D-s Piranha film sem maradhatott ki a szórásból, a fehérneműmodell, Kelly Brook, Jessica Szohrral és Riley Steele-lel annyira hosszan úszkál meztelenül, hogy fürdőzésük leszbikus jelenetbe torkollik. És persze ruha sincs rajtuk a víz alatti felvételeken, ráadásul 3D-ben láthatjuk a végeredményt.

best451

Dugás és fenekek

A Legjobb Televíziós Produkció kategóriájában a Boardwalk Empire is kapott jelölést, hála Paz de la Huertának. Az örömlányt alakítóeklektikus és bevállalós stílusáról ismert Huerta egy dugós jelenettel nyerheti el Mr.Skin díját. A Legjobb Teljesen Pucér jelenetet is díjazhatjuk, Naomi Watts például egy elég súlyos, örökbefogadást taglaló drámában (Anya és Gyermeke) vetkőzött teljesen meztelenre: az érzelmileg kiüresedett Elisabeth szerepében szexjelenetet is kapott Samuel. L. Jacksonnal. Az Anatomy Awardson Legjobb Feneket is hirdetnek, a jelöltek közül nem maradhatott ki Jessica Alba és Kate Hudson, mindketten a The Killer Inside Me című krimiben vetkőznek.

Ki érdemel díjat?

 • 1265
  Anne Hathaway
 • 261
  Julianne Moore
 • 391
  Kelly Brook és Jessica Szohr
 • 1694
  Natalie Portman és Mila Kunis
 • 286
  Paz de la Huerta
 • 51
  Roxanne Pallet

Legjobb Első-vetkőző is kell egy ilyen listára, például egy brit szappanoperasztár: Roxanne Pallet. A színésznő a Szörny 3-ban szexel a vízparton (természetesen meztelenül), mielőtt őt és pasiját krokodilok falnák fel. Az Anatomy Awards jelöléshez egyáltalán nem fontos, hogy a film jó legyen, nem kell meggyőző alakítás, elég levetkőzni.

best452

A teljesség igénye nélkül: önnek melyik színésznő teste teszik a legjobban? Szavazzon! Ha pedig kíváncsi a jelöltek teljes listájára, vagy részt venne Mr. Skin közönségszavazásán, kattintson ide!

Tavaszi wellness akciók

Elbűvölő tájak, kényeztető kezelések, lazító programok.

Görögországi ajánlatok

Sziklák, apró kavicsok, dűnék, vagy fehér homok, és öblök tiszta, türkízkék vízzel - íme a tengerparti nyaralóhelyek Görögországban!