A szerelmi háromszög bonyolódni látszik a Villában, Olivér kiszedte Anikóból, hogy bejön neki. A riportszobában később azzal hűtötte le a most épp Olivérbe szerelmes lányt, hogy bár biológialag és kémialiag nem közömbös Anikó iránt, neki Enikő a mindene. Akit persze nem szeretne megalázni ország-világ előtt.

A szombat esti összefoglalóban VV Olivér kiszedte az új körmöket kapott VV Anikóból, hogy bejön neki. A riportszobában később azzal hűtötte le a VV Béci után most épp Olivérbe szerelmes lányt, hogy neki Enikő a mindene.

Kit dugjon Olivér?

Az iskolás hetet vizsgával és bankettel zárták a Való Világ 4 játékosai. A leszbifétis videós Gigi büszke volt magára, hogy tudja, a piros szó melléknév, VV Jerzy pedig senkit nem lepett meg azzal, hogy egyetlen főnevet sem tudott mondani. Erőszakból Diplomázott László szerint József Attila mamája “csak ment és rettegett némán” teregetés helyett, Olivér szerint a “giccs túlspilázott ék”.

A komoly vizsgát bulival zárták, a szerkesztők Silent Discót szerveztek a játékosoknak. Az este alkoholmámorban telt, bár hamar elfogyhatott, mivel a játékosok együtt berontottak a riportszobába, és az “alkoholt” skandálták. Stolh Buci nagyon lett mérges ezért, úgy tűnik elfelejtette, hogy nemrég kokózva piásan okozott balesetet, és hamarosan a bíróság elé áll ismét. Mindenesetre a szombat esti összefoglalóban arra szavazhatnak a nézők, mennyi ideig ne kapjanak piát a játékosok.

VV Anikó megőrül VV Olivérért

Kapjanak alkoholt?

A buli legérdekesebb része VV Olivér körül zajlott. Stohl Buci úgy konferálta fel a jelenetet, hogy a szemüket kell nézni, nem az a fontos, amit mondanak.  VV Olivér a Silent Disco alatt rákérdezett VV Anikónál, ki az a faszi a Villában, aki a legjobban bejön neki most. VV Anikó megmondta, hogy őt tartja a legjobb pasinak, majd hozzátette “viccből”, hogy szerelmes belé. Később elvonultak, és tisztázták a helyzetet: Olivér többször elmondta Anikónak, hogy nagyon jó csajnak tartja és ő is odavan érte, ölelgette is, de van az Eni és ezt nem lehet. “Szeretem Enit. Mindenkinél jobban szeretem. Még ha esetleg a biológia és a kémia azt kívánná, hogy tegyük fel vonzódom hozzád, itt ország világ előtt megaláznám őt?” – mondta VV Olivér a riportszobában Anikónak, aki ettől teljesen hülyének érezte magát – még nem esett le neki, hogy már mindegy, mert ezt látni is elég ahhoz, hogy "Eni" a tévé előtt kiboruljon.

Szandika annyira féltékeny volt, hogy Alekosszal és Évával is smárolt

Szandika az egész helyzetet utálta, a bulin annyira féltékeny lett Anikóra, hogy inkább Alekosszal és Évával smárolt. “Azt akarom, hogy csak velem beszélgess, megölnélek mind a kettőtöket. Ha legközelebb a kiválasztáson azt mondod, hogy Anikó áll hozzád legközelebb, úgy eltöröm az orrnyergedet, hogy plasztikáznod kéne” – mondta Szandika Olivérnek, aztán Alekosszal és Évával vigasztalódott.

A jelenetet bemutatva a csatorna rendszere lefagyott, ahogy Stohl Buci arca is egész este, így csak másodszorra sikerült végignézni a kialakuló szerelmi sokszöget.