Koroknay Géza majdnem felesége plasztikai műtétekkel és fogyással szeretné elérni, hogy olyan legyen, mint Marilyn Monroe volt. Úgy érzi, ő az inkarnációja.

Koroknay Géza majdnemfelesége, Koroknay Simon Eszter plasztikai sebész kezei alá feküdt, szent elhatározása, hogy Marilyn Monroe-vá váljon. A Velvetnek elmondta, úgy érzi, ő maga Marilyn Monroe inkarnációja.

“Ugyanolyan szőke hajam van, sok hasonlóság van köztünk, lelki téren elsősorban. Neki is zaklatott élete volt, és folyamatosan mindig azt hitte, hogy megtalálta a boldog lelki kapcsolatot. Azt hiszem, ő is plasztikáztatta a szemhéját. Úgy érzem, én vagyok az inkarnációja” – mondta Koroknay Foxy a Velvetnek, aki most esett át a műtéten. “Piercing volt a két mellem között, amiben volt két kő. Elég sokat járunk bulizni Gézával, és a bulikra mindig kicseréltem lógós piercingre, ami kiszakította a bőrt. Ezt plasztikáztattam és a szemhéjamat. Utána volt kellemetlen, ez nem altatásban történik, hanem helyi érzéstelenítéssel, hallottam és éreztem, hogy folyik a vér a hajamon” – tette hozzá.

A bulizást frissen műtve sem adja fel Koroknay Géza felesége, a hétvégén jelmezbálba készül. "Jelmezbálba megyünk a hétvégén, és mivel kék, zöld, lila vagyok, halott menyasszonynak öltözöm. Ehhez vettem egy műanyag kardot, fátyol, kesztyű is lesz rajtam. Olyan menyasszonyi ruhát használok, amit nem vettem fel még soha, elég hiteles leszek” – nyilatkozta.

Koroknay Simon Eszter Koroknay Géza majdnem felesége, ahogy korábban megírtuk, ezoterikusan házasodtak össze. Jelenleg is boldog kapcsolatban élnek. “Én is úgy érzem, hogy megtaláltam a boldogságot, de ezt nem lehet tudni, hogy így van-e” – tette hozzá Koroknay Foxy utalva Marilyn Monroe boldogtalanságára. A leginkább szinkronszínészként ismert Foxyt legutóbb a Barátok Köztben lehetett látni Vili bácsi egyik csábítójaként.

"Nyitva maradt a figurám, nem ölték meg, én abban bízom, hogy Vili bácsi megelégeli az új szerelmét, és valahogy visszakerülök a sorozatba, esetleg beköltözöm a házba" – mondta a fogyni vágyó Koroknay Simon Eszter.

“Összesen 25 kilót fogytam eddig, még hátravan 40. Ha kell, csak pirítóst eszem egész nap, hogy meglegyen a kozmetika. A plasztikai sebésszel megbeszéltük, minden torna ellenére meg fog ereszkedni a karomon és a hasamon a bőr. Szeretnék majd botoxkezelést és ráncfeltöltést is” – mondta Foxy.