A BeleValó a testvérpáros lány tagjának melleire fókuszálva mutatta meg azt a pillanatot, amikor Gigi megfeledkezve arról, hogy nincs rajta melltartó, lekapta magáról a pólóját. A Való Világ játékosa még az erotikus-fétisfilmjeiben sem szerepelt félmeztelenül, és a CKM-nek sem volt hajlandó fedetlen mellekkel pózolni.

Még a szeretethiányos verseny (melynek lényege az volt, hogy beszélni kellett a szeretetről, és a nézői szavazatok alapján a nyertesek levelet írhattak a hozzátartozóiknak) alatt történt, hogy Gigi megfeledkezve arról, hogy „Ölelj meg!” feliratú pólója alá nem vett melltartót, egy hirtelen mozdulattal lekapta magáról a felsőrészét. A nézők mindebből mit sem élvezhettek, a 12-es karika miatt ugyanis a testvérpár lány tagjának a melleit homály fedte, de hála a BeleValó világnak, közszemlére lett téve a mellbimbó – még rá is fókuszáltak (26:02-től lehet látni a jelenetet).

Gigi az étkező közepén, több játékostársa szeme láttára húzta fel magán a pólót, ám a villantás után egyből leesett neki, hogy semmi mást nem vett magára, így röhögve-szégyenkezve vonult be a fürdőszobába. „Ezt a pár hónapot, amit itt voltál, ezzel kúrtad el. Hónapokig úgy fürdik, hogy rajta van az izé, most meg leveszi kajakra” – fogalmazott a lány bátyja, Béci.

Gigi pucér mellbimbója azért kuriózum, mert a Való Világ játékosa a villába való beköltözése óta bikiniben fürdik, a CKM-nek sem volt hajlandó fedetlen melleket mutatni, és az erotikus fétisfilmjeiben is melltartóban gyilkolássza sorra a többi szereplőt.