A játékosok következő feladata szerint a zenés héten elkészült produkcióknak kell klipet gyártani egy kamerával. A Hit és becsület huszára kiakadt, amiért a puncivitéz szerinte erősen erotikus töltetű klipet akar forgatni.

Alekosz a Kultúrcsürhe videoklipjét készíti, amiben minden játékosnak lesz jelenete. Kócos Éva a tükörre köpköd majd, Gigi és Jerzy majdnem dugni  fog, VV Anikó pedig a válla fölött néz vissza erotikusan a kamerába – mindezt Alekosz rendezi.

Alekosznak a Terminátor is eszébe jutott forgatásakor

“Nálam volt a kamera, rendezőnek éreztem magam. A saját jelenetemnél, amikor a szex-cyborgot alakítottam, a Terminátor is eszembe jutott” – nyilatkozta Alekosz a riportszobában. “Amikor Gigi és Jerzy a nyugiszobában szórakoztatták egymást, akkor más filmek jutottak eszembe” – folytatta Alekosz. Gigi szerint majdnem felvettek egy pornófilmet. "Telibe vette hátulról a fenekemet, majdnem forgattunk egy pornófilmet is" – mondta Gigi, aki mint tudjuk, jártas az ilyesmiben.

Erőszakból Diplomázott László kiakadt

“Alekosz, videoklipet forgatunk kétmillió embernek, nem pornófilmet” – mondta VV László, amikor látta, milyen felvételeket szeretne az egyébként tetőtől talpig beöltözött Anikóról készíteni. "Csak látni szeretném képiekben, milyen, innen kell felvenni" – mondta erre Alekosz. Később Hitésbecsület László kifakadt Anikóra, amikor az rávilágított a napok óta tartó agresszív kirohanásaira. "Mindenre felkapod a vizet, napok óta ezt csinálod" – mondta Anikó Lászlónak, aki erre azt mondta, hogy akkor Anikó mutogassa csak Alekosznak a picsáját, vagy pináját – ez pontosan nem derült ki a füttyszó miatt.

VV Béci és VV László szóban fenyegetik Alekoszt

A cserekereskedelem héten Alekosz kapta meg az ágyhasználati jogokat a nézők szavazatai szerint, ami úgy tűnik, több napra kiverte a biztosítékot VV Bécinél. Rácz Úr többször is hangoztatta a péntek esti összefoglalóban, hogy a hetedik párbajról ő megy vissza, és ő is nyeri majd meg a játékot. Már a csütörtök esti összefoglalóban is erőszakosan próbált meg fellépni a VV Olivér által kishülyegyereknek aposztrofált Béci, ezt a péntek esti összefoglalóban is láthatta a néző. Azt egyelőre nem tudni, hogy az effajta, szóbeli fenyegetések, célozgatások arra, hogy ha kint lennének, már agyonverné Alekoszt, mennyire megengedett a Való Világban, és jár-e büntetéssel – e kérdésben a csatorna válaszát várja a Velvet.