A paplanszájú tököli táncost egész nap azzal fárasztották lakótársai, kit vigyen párbajra: Jerzy, Gigi és Béci Évát akarták ellenfeleként látni, hiába, Szandika úgy döntött a szerda esti kiválasztáson, hogy korábbi szövetségesével, Bécivel küzd meg.

Miután elintézte, hogy barátai őt küldjék párbajra, Szandika újragondolta a dolgokat, és esze ágában sem volt Évát párbajra hívni. Gigi folyamatos fenyegetőzése ellenére –miszerint pokollá teszi Szandika életét, ha a bátyját viszi párbajozni és kinn is hagyja–, Szandika némi gondolkozás után mégis Bécit jelölte meg ellenfeleként a szerda esti kiválasztáson.

Szandika azzal indokolta választását még a kihívás előtt a riportszobában, hogy olyan párbajtársat akar, aki ellen biztos nem tér vissza a villába: „Nekem van egy elképzelésem, ami nem biztos, hogy pozitív dolog, főleg a nézők felé, mert én úgy érzem, a csúcson kell abbahagyni. Elsősorban az a fontos, én mit érzek, mert én vagyok a játékban, mert a saját érzéseimmel kell megküzdeni – mondta a plasztikversenyző.

Szandika lényegre törő 3 perces monológja végén adta át a zöld kendőt Bécinek: „Én egy méltó ellenfelet fogok kihívni, aki már visszajött egy párbajról, nagyon erős, nagyon jól játszik és nagyon szeretem… Úgyhogy légyszíves barátom segíts nekem, és fogadd sok szeretettel a kendőt” –hangzott el.

Ön szerint ki nyeri a párbajt?

A táncoslány „méltó ellenfele”, Rácz Béla már túl van egy párbajon, akkor Olivér ellen nyert, kevésbé szoros küzdelemben, mint amit mindenki várt. A kijelölésen senki nem bőgte el magát, de Jerzy, Laci és Béci komolyan bosszankodott, hogy nem sikerült a tervük és továbbra sem szabadulnak meg Évától.