Gazsi Gizella jósnőnek bizonytalanságot mutat a kártya, Liptai Claudia jósnője úgy látja, nem Béci vagy Alekosz nyeri majd a Való Világ 4 valóságshow-t, hanem Anikóé lesz minden. A Velvet megkérdezte Lui Padrét és Lylia tisztánlátót is, mit gondolnak, melyik játékos nyeri a valóságshow-t. Mindannyian mást látnak győztesnek, de a fináléban egyazon játékosokat neveztek meg. A Velvet utánajárt, a jósok, jósnők, boszorkányok, tisztánlátók mit látnak a jövőben, melyik játékos nyeri meg a Való Világ 4-et.

Amióta kiesett az addig két esélyesnek vélt játékos, VV Olivér és a csókos szájú Szandika, találgatások tárgya, hogy VV Béci vagy Alekosz nyeri-e a ValóVilág 4 reality show-ját. VV Béci többször is kijelentette, ő a tribunus, a hetedik párbajról a Villába érve pedig Alekosszal egyezkedett arról, hogy kettejüké legyen a végső párbaj. Több jós szerint is meglepő lehet az eredmény.

David Blaise, mentalista a weboldalán azt írja, teljes titokban óhatja tartani a nyertes nevét, és csak annyit közöl, "a végeredmény elég meglepő és érdekes lesz". Ezt állította a Velvetnek Gazsi Gizella jósnő is.

Gazsi Gizella VV Anikót látja győztesként a kártyából

Liptai Claudia jósnője anno Tabáni István és Vastag Csaba győzelmét is megjósolta a kártyákból, most a Való Világ 4 miatt kereste meg őt a Velvet. “Elég sok bizonytalanságot mutatnak a lapok. Megkérdeztem a kártyától, hogy Béci lesz-e a nyertes, azt mondta, hogy szomorúság éri őt, és szomorúság éri Alekoszt is. Kettőjük között, ha verseny lesz, mindenképp a Béci nyeri, de nem kettejük között dől majd el a játék. Megkérdeztem, nő vagy férfi nyeri-e a játékot, és nőt mutatott a kártya. Majd megkérdeztem, hogy az Anikó nyeri-e, és a kártya szerint a játékos életében öröm, váratlan pénz és fordulatok lesznek” – nyilatkozta a Velvetnek Gazsi Gizella jósnő.

Lui Padre szerint VV Béci nyeri a VV4-et

A Velvet megkérdezte Lui Padrét, a Mágia és Boszorkányság Nagymesterét, szerinte ki viszi majd az autót, az öröklakást, a havi egymilliót és az álomutazást. Lui Padre VV Bécit látja győztesként.

“Én szerintem a Béci fogja megnyerni, ő a legesélyesebb, második helyre tenném Alekoszt és harmadik helyre az Anikót” – nyilatkozta az ez évre katasztrófát és bűnözést jósló Lui Padre, akinek már többen tették fel e kérdést.

Ön szerint ki nyeri a VV4-et?

Lylia tisztánlátó az első három helyen Bécit, Alekoszt és Anikót látja

A tisztánlátó képeket lát, jóslásához nem használ sem kártyát, sem ingát, sem kristálygömböt. "Két fiú biztos, hogy bent lesz a fináléban, és egy barna hajú lányt látok még. Én konkrét képeket látok, nem használok kártyát vagy ingát, és mivel Béci és Alekosz fizikailag eltérőek, így könnyen beazonosíthatók. A barna hajú lány lehet Gigi és Anikó is, de én úgy érzem, hogy a Gigi esik ki előbb. A közeljövőben Jerzy ki fog esni, ő biztos kieső” – nyilatkozta a Velvetnek Lylia tisztánlátó.

Hogy végül ki nyeri meg a ValóVilág 4-et, kiderül májusban.