Alekosz Olivérrel beszélgetett a nem létező nőügyeiről és elmondta, ha Anikó és a Kócos igent mondanának neki, mindkettejüket ugyanannyi ideig kényeztetné. A rendelkezésére álló időt százalékos arányban osztaná el igazságosan a nők között.

VV Olivér, VV Gigi és VV Zsófi visszaköltöztek a Villába a kilencedik párbaj után. A műsor szerkesztői velük pótolják a VV Laci elvesztésével járó egy hét kiesést.

Bár az összefoglalóban még nem látszott, de Olivér és Alekosz ott folytatta, ahol anno abbahagyta. Első éjszaka 'mi lett volna ha' beszélgetést folytattak a konyhában Alekosz nőügyeiről.

Jó volt ugyanazt mondani, itt is, ott is

Ahogy Alekosz és Olivér kettesben maradtak, a horgászás után a nőkről beszélgettek. A puncivadász elmondta Olivérnek, élvezte, hogy először a Kócoshoz közeledett, majd Anikót próbálta fűzni.

“Olyan jó volt eljátszani, ha idemegyek itt is ugyanazt mondom, ott is ugyanazt. Csak a személyek változnak, a személyek ez esetben a nők. De a téma ugyanaz. Olyan jó volna ezt csinálni, ha itt is volna egy, ott is, meg ott is, és akkor játszani ezzel az egésszel. Az egy jó dolog. Nagyszerű dolog, lényegében” – mondta Alekosz. Olivér kérdésére, hogy mi lett volna, ha mindegyik igent mond, sajátos választ adott a görög okostojás.

Anikónál 20-25 percet töltött volna Alekosz, ha igent mond

“Akkor valószínűleg Anikónál nem öt percet töltök, hanem huszat, huszonötöt, annyi elég lett volna. Félóra talán. Aztán utána ott is félóra. Az időintervallum nőtt volna meg, kellett volna több idő. Ha a rendelkezésemre állt volna sok idő, akkor annak megfelelően osztottam volna el. Hogy mindenkire százalékos arányban, nagyjából ugyanannyi idő jusson, nehogy valaki úgy érezze, kevesebbet kap” – mondta a SzexKiborg.

Olivér azt is felvetette, mi lett volna reggel mindezek után, ha a nők “nekiállnak egymásnak csiripelni”. Szerinte Alekosz “huncut mosollyal, piros fejjel” próbált volna megmenekülni a kínos jelenettől. Alekosz azt válaszolta, kért volna egy szilvapálinkát. 10:30-tól látható a beszélgetés az alábbi videón.

SImor VV Olivér akkor, amikor még állítólag nem tudta, hogy hamarosan visszaköltözhet a Villába, azt nyilatkozta a Velvetnek, történelmet írnak majd az Alekosz nőt keres trash realityvel. Ezek után mindenki végigjátszhatja magában, mire számíthat.