A sztriptíztáncos most az ujját törte és elveszítette egy körmét. Korábban a vízaknába esett és karját törte. Barátai szerint ezzel jár a rock and roll életforma, anyja viszont csak szerencsétlen flótásnak hívja.

Egy bejárati ajtó és egy kis huzat - mindössze ennyi kellett Mészáros Dórinak ahhoz, hogy megint a baleseti sebészeten kössön ki. A sztriptíztáncos épp a postaládájához igyekezett, amikor becsapódott az ajtó: eltört az ujja, és egy körömmel kevesebb lett neki.

"Tíz hónap alatt ez már a harmadik" - mesélte a Velvetnek a playmate. "Első körben beestem a kertben lévő vízaknába, akkor letörött a fogam és eltűnt a bőr a lábamról. A fogamat pótolni kellett, és egy jó három hétig nem tudtam nadrágot húzni. Utána volt egy kéztörésem, ugyanazon a karomon. A barátaim azt mondják, ez a rock and roll életforma. Amúgy egyszerűen kétbalkezes vagyok, ahogyan anyukám mondaná: szerencsétlen flótás."

Mészáros szavaival élve most nagyon cefetül érzi magát, de nagyon jól bírja a dolgot. "13 évesen egy combcsont daganattal indítottam, az egy hat órás műtét volt és öt hónapig mankóval jártam. Hozzá vagyok szokva a fájdalomhoz. Persze attól függetlenül, hogy ez most nagyon rossz, már csak röhögni tudok magamon."

A leendő műsorvezető hozzátette, pillanatnyilag nem tudja, mi lesz a munkájával, meg kell várnia a varratszedést, ami tíz napot jelent. "Nem mozdult el a törés, az a nagy szerencsém. Most vagy átadom másnak a melót, vagy leveszem a sínt magamról – dolgoztam már levehető gipsszel. Igazából a plakátos fellépéseket nem szívesen mondom vissza, kellemetlen cserben hagyni a rendelőket. Valaki biztos erősebben kívánt nekem kéz-és lábtörést, mint kellett volna " - nyilatkozta.