Weston Cage szinte le sem szakadt a Facebookról, amióta a rendőrség elengedte. Hol a sérüléseiről tesz fel felvételeket, hol arról ömleng, mennyire imádja nejét, akiért egyébként meghalni is képes lenne. Azt is megígérte, hogy kifizeti érte az óvadékot, az összeget végül mégsem ő, hanem a nő menedzsere perkálta le. A meglehetősen zavaros, néhol már szinte ijesztő üzenetekben azt is bizonygatja, hogy a nő sérüléseinek oka, hogy felesége akart ártani saját magának, ő pedig csak meg akarta akadályozni. Cage egy ideig a váláson is töprengett, és azt is elhintette, hogy felesége terhes. Az aktuális állás szerint a pár rendezte dolgait, de ki tudja, hogy mi lesz akár fél nap múlva is.

Miután a rendőrség elengedte Nicolas Cage fiát, akit minap feleségével együtt vettek őrizetbe családon belüli erőszak miatt, Weston Cage a saját és felesége Facebook-odalán hisztizik őrjöngve arról, mennyire nagyon-nagyon szereti a nejét, hogy természetesen soha nem bántaná, hogy válni akar, de mégsem.

A fénylő páncélú lovag

Weston Cage többször is megígérte, hogy kifizeti neje óvadékát, és addig nem nyugszik, amíg a nő nem lesz szabad. Hozzátette, ha kell, akkor hazudni is képes érte. „Még börtönbe is vonulnék, ha kell, igaz, nem tettem mást, minthogy megmentettem dühöngő önmagától. Szeretlek titeket, szeretlek téged Nikki” – írja. „Képes lennék Dél-Afrikába költözni, és szívesen meghalnék az ő biztonságáért. A golyó általi halált is vállalom, ha ezzel megmenthetem az életét. Engem nem veszíthet el, csak a szívemet. […] Sutba dobnám a karrierem, hogy a testőre lehessek, beolvasztanám a gyűrűmet, hogy golyót készítsek az ellenség számára” – hergelte magát tovább Weston Cage.

"Szeretlek Mandy (Weston Cage anyósa - a szerz.)! Én vagyok a fénylő páncélú lovag, akit titkon minden anya kíván a lányának. […]Nem félek meghalni Nikkiért. Ősi harcok révén kell neki bebizonyítanom szerelmem. Vigyázz arra, amid van, küzdj a szerelemért, mert ha elveszíted, nem tudod visszaszerezni!” – folytatja gondolatmenetét a Cage fiú, aki később azon kesereg egy sort, hogy nekik most tulajdonképp a mézesheteiket kellene tölteniük, ehelyett balhéznak és folyik a vér. „Semmi alvás, csak munka, semmi alvás csak munka” – írja később sorokon át, majd azon ömleng, hogy ha szerelmüket por formájában valaki egy kapszulába zárná, akkor az lenne a világon a legjobb orvosság, ami bizony meggyógyítaná az embereket. Később számtalanszor, csupa nagybetűvel hirdette ki, hogy szereti Nikki Willams Cage-et.

Leszek én a rosszfiú, ha ez kell...

A balhés életű színész apa szintén problémás fia pár videót is feltöltött sérüléseiről, és megígérte, a haját is leborotválja, hogy a fején lévő zúzódást is meg tudja mutatni. Azt is állítja, az egész családon belüli erőszak tulajdonképp csak annyi volt, hogy a neje meg akarta vágni magát, de ő lefogta a kezét, ekkor sérült meg. „Törött sörösüvegek, egy vágás a kezemen, harapásnyomok, zúzódások mindenhol, többek közt a fejemen. Még mindig szeretlek Nikki. Kifizetem az ötvenezer dolláros (kb. 9 millió forintos) óvadékot. Leszek én a rosszfiú, ha ez kell […] Ne legyél puhány. Csak a gyengék szegik meg az esküjüket, teszik tönkre a lelki köteléket” – írta Weston Cage, aki szerint neje akár el is veszítheti őt, ha nem szedi össze magát.

Egyúttal azt is megjegyezte, hogy soha nem lenne képes idős embereket, gyerekeket és nőket bántani, és három szemtanú és egy videófelvétel is azt bizonyítja, hogy ő bizony megőrizte a hidegvérét. Később a TMZ hírportál üzenőfalára is írt, kérve, hogy keressék meg, ha tudni akarják az igazságot.

Aranyból van a szíve

Nikki Willams Cage Facebook-oldalán egyébként édesanyja, Mandy Morgan megosztotta, hogy lánya menedzsere már kifizette az óvadékot, de a balhés feleséget nem engedték azonnal szabadon. "Kérlek imádkozzatok érte, és ne higgyetek el mindent, amit az interneten láttok és olvastok. Ő egy csodálatos fiatal lány, akinek aranyból van a szíve.

Válni vagy nem válnI?

Weston Cage eljutott arra a pontra is, hogy válni akar, és állítása szerint a papírokat is beszerezte, majd arra kérte ismerőseit, szavazzanak arról, hogy mit is tegyen. Később ismét kijelentette, hogy ő ugyan nem ütötte meg nejét, miért is tenné, ha egyszer pozitív lett a terhességi tesztje. "A szívem összetört. Miért nem tudunk felhagyni a veszekedésekkel? Azt mondtad, hogy vége lesz, soha nem lett volna szabad megengednem, hogy igyál. Annyira jól mentek a dolgaink, annyi mindent elértünk, és hova süllyedtünk?" - írta Cage, aki következő üzenetében kifejtett, hogy döntésre jutott: válik.

Ezt követően megfenyegette azt, aki telefonon zaklatta: "Az embereim elkapnak majd! Ügyes vagy, már ki is nyomoztam a számod!" - fenyegetőzött Cage, aki később megjegyezte, jó nagy hülyeség volt közzétenni saját telefonszámát, és arra kérte nejét, hogy hívja fel. Nikki Willams Cage elvileg ezt meg is tette, és a jelenlegi állás szerint minden rendben, nem lesz válás.

Az előzmények

Weston Cage-et és nejét hétfőn vitték be a rendőrségre családon belüli erőszak gyanúja miatt. Egy szemtanú azt mesélte a TMZ-nek, hogy Nikki Williams sörösüveggel támadt férjére, és arra akarta kényszeríteni Cage-t, hogy ugorjon ki az erkélyről. A rendőrség szerint a férfi is erőszakoskodott, ezért őt is bevitték az őrsre, hogy további kérdéseket tegyenek fel neki. A házaspár már korábban is összebalhézott. Röviddel az esküvőjük előtt Nikki Williams egy éles tárggyal támadt vőlegényére, aki persze szintén nem egy könnyű eset. Június elején például a kórházban kötött ki, miután edzője. Kevin Villegas összeverte. A férfit állítólag a fiú apja, Nicolas Cage bízta meg azzal, hogy tanítsa móresre gyermekét. Kevin Villegas az eset után távoltartási végzésért folyamodott, mert állítása szerint a Cage fiú mentális problémákkal küzd, és a verekedés közben halálosan megfenyegette.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!