Marenec Fruzsinától kezdve Zimány Lindán át Kovács Lázár exszeretőjéig többen is megnagyobbíttatták a mellüket 2010 decembere és 2011 júniusa között. Sokan közülük ajándékba kapták az új ikreket, amikkel persze mindannyian nagyon boldogok. Ön szerint jól döntöttek? Szavazzon!

1. Bíró Andrea

Ön szerint jól döntött?

Az elmúlt egy évben celebbé haknizta magát Kovács Lázártól született fiával Bíró Andrea, ezt bizonyítja, hogy a közelmúltban melleket ajándékoztak neki, és, ugye, az ő köreikben szakmai követelmény a műmell. A 360 köbcentis implantátumokkal a múlt hónapban bővítették a testét. Mint azt Bíró a Velvetnek elmondta, azért döntött úgy, hogy elfogadja az ajándékot, mert lassan hároméves fia szoptatása alatt megnyúltak az eredetiek. „Nagyon tetszenek, pont olyan formájúak, mint ahogy szerettem volna. Álmaim mellei” – dicsérte a sebész munkáját a Velvetnek Bíró Andrea, majd megjegyezte, boldog az új dekoltázzsal, és már volt pasija sem érdekli.

2. Nkuya Sonia

Ön szerint jól döntött?

Bíró Andreához hasonlóan Nkuya Sonia, exmegasztáros énekesnő is júniusban nagyobbíttatta meg a mellét, a beavatkozásra pedig magával vitte a TV2 Aktívjának stábját is. A vágást, az erek égetését és az implantátum-tuszkolást nem láthatta a nagyérdemű, az ébredezés első perceit viszont már vette a kamera, így néhány perccel a világrajövetelük után minden érdeklődő megtekinthette az újszülött ikreket. Az énekesnő, aki tervei szerint szeptemberben férjhez megy, 335 köbcentis implantátumokat kapott, az eredményt nagyon szépnek találta. „Régóta vonzott ez a dolog, nem tartom rossznak, ha valakinek szilikon melle van. Lelki okok miatt döntöttem így, szerintem meg kell változtatni, amit a természet elrontott. Jobban érzem majd magam a műtét után” – mondta korábban a Borsnak.

3. Csifó Dorina

Ön szerint jól döntött?

Májusban Csifó Dorina, a Barátok közt egykori szereplője nagyobbíttatta meg a mellét, az ő műtétjéről még erős idegzetűeknek ajánlott galériát is készíthettünk. Csifó Nkuya Sonia-méretű, 335 köbcentis implantátumokat kapott, a Velvetnek akkor úgy nyilatkozott: régi álma vált valóra. „Ez már nagyon nagyon régi álmom, de az ismerőseim és a párom lebeszéltek róla eleinte. Az okok között szerepelt a szoptatás, hogy, lehet-e, nem lehet-e, ezeket kellett végighallgatni, meg ugye a fájdalom. A műtétet követő három napos fájdalom, az ugye nem jó, de ki lehet bírni. A végén aztán a környezetemben nagyon sokan megcsináltatták, és csak jót mondtak róla, ezért döntöttem így” – mondta akkor lapunknak Csifó, aki egy hónappal hamarabb lesz asszony, mint Nkuya Sonia.

4. Bencsik Tamara

Ön szerint jól döntött?

Bencsik Tamara már márciusban bejelentette, hogy a következő hónapban ellátogat egy plasztikai sebészhez, és mivel fodrász pasija és szülei sem ágálnak a szilikon ellen, megnagyobbíttatja a mellét. A Megasztár 4 énekesnője 360 köbcentis implantátumokat kapott, és ha már úgyis befeküdt a műtőbe, a hasáról is eltüntetett némi felesleget. A Megasztár 4 énekesnője a TV2 Aktívjának a műtét után elmondta: régóta tervezte az operációt, amire szerinte azért volt szükség, mert az alakjához képest kicsik volt a mellei. „Nagyon megérte és nagyon-nagyon boldog vagyok”- nyilatkozta az Aktívnak néhány nappal a műtét után.

5. VV Zsófi

Ön szerint jól döntött?

Majdnem 100 köbcentivel kisebb implantátumokat ültettek be márciusban VV Zsófinak, a Való világ 4 Naivájának, de az eredmény még így is látványos, a testéhez képest óriási lett a melle. VV Rágógumi Zsófit váratlanul érte az ajánlat, de igent mondott rá, állítólag azért, mert már 16 éves kora óta nagyobb dekoltázsra vágyik. „Tisztában vagyok vele, hogy kicsi a cicim, és tehetek bármit, ezen csak műtéti úton lehet változtatni. Persze nem akarok irreálisan nagy mellet, az új méretem 75B lesz, ami éppen arányos” – nyilatkozta VV Zsófi az operáció előtt a Borsnak. Az nem derült ki, hogy kitől kapta az új melleket, azt viszont a Velvet kérdésére elmondta, a huszadik születésnapja alkalmából ajándékozták meg az ikrekkel. "Volt egy lehetőség, aztán mondta a doktor úr, hogy holnap műt és mondtam neki, hogy jó. Ez nagyon hirtelen jött, kedden kiderült, hogy szerdán fél kettőkor műtenek" – tette hozzá.

6. Zimány Linda

Ön szerint jól döntött?

Zimány Linda márciusban debütált új melleivel egy divatfotózáson. A modell a Bors kérdésére elmondta, a tavasz közeledtével fogyókúrázni kezdett, aminek meg is lett az eredménye: a hasáról és a lábáról is eltűnt a felesleg, ám ugyanakkor a diétázás miatt összementek a mellei. „Mindig is C kosaras melltartót hordtam, ám a fogyókúrám után a mellem elvesztette a formáját. Egy szerelmes nő ilyet nem engedhet meg magának, ezért úgy döntöttem, hogy kezelésbe vetettem a mellem” – nyilatkozta akkor a lapnak Dzsudzsák Balázs barátnője, aki az implantátum méretét nem hirdette, azt viszont elmondta, nem ez az első szépészeti beavatkozása, a száját 3-4 havonta hialuronsavval tölteti fel.

7. Marenec Fruzsina

Ön szerint jól döntött?

Önértékelési problémái miatt döntött úgy 2010 decemberében a Barátok közt-be visszatérő Marenec Fruzsina, hogy megoperáltatja a mellét. „Elképesztő gerincferdülésem volt, önértékelési problémáim voltak. Aztán szerencsére találkoztam egy olyan plasztikai sebésszel, akinek láttam korábbi munkáit, nagyon meggyőző volt, és úgy éreztem, bele tudnék vágni a dologba” – nyilatkozta a Velvetnek a színésznő, aki Zimány Lindához hasonlóan nem kívánta megosztani a pontos paramétereket.