A 23 éves lány a Sunnak részletezte, hogy is volt az, amikor Ashton Kutcher megdugta őt a hatodik házassági évfordulóján. Ezek szerint hosszasan fürdőztek, két órán keresztül szexeltek, majd a csillagjegyeikről értekeztek.

Van az a pénz, amiért megeredt Sara Leal nyelve, így végre annak az embernek is ismerjük a történetét, akivel Ashton Kutcher állítólag félredugott. Leal a Sunnak kifejtette: körülbelül két órán keresztül szexelt Demi Hajthatatlan Moore férjével, annak hatodik házassági évfordulóján.

A móka a San Diego-i Hard Rock Hotelben kezdődött, ahol a Kutcherével szomszédos lakosztályban bulizók beszédbe elegyedtek a színéz társaságával. Végül már szinte csak Leal maradt ott néhány barátjával, és persze a színésszel. Ekkor felesezni kezdtek, majd Kutcher felvetette, hogy átmehetnének hozzá, van fürdőkádja.

Az események itt kezdtek komolyodni: Kutcher, egy haverja, és a 22 éves Leal, illetve 24 éves barátnője, Marta Borzuchowski hosszasan elidőztek a fürdőben, meztelenül, persze. Később csatlakozott hozzájuk még egy Alexis nevű nő is.

“Ő csak belógatta a lábát a meleg vízbe, nem vetkőzött le. Ashton viszont nagyon szexi volt pucéran. Alexis elkezdett kérdezősködni, hogy "nem vagy házas?", mire ő "külön élünk". Ekkor gondolkoztam el azon, hogy akkor most nős-e. Nem nagyon vagyok képben a celebpárokkal, és ha az elejétől tudtam volna, hogy házas, semmi sem történt volna" – bizonygatta Leal.

Nem volt gumi

Amikor aztán mindenki felszívódott, Kutcher pedig kettesben maradt a nővel a lakosztályhoz tartozó teraszon lévő medencében, rendkívüli gyorsasággal kötöttek ki az ágyban. Ahol Kutcher nagyot alakított, Leal szerint gumi nélkül.

“Kétszer szeretkeztünk. Minden olyan természetesnek tűnt. Jól éreztük magunkat. Egyik dolog jött a másikból. Nagyon jó volt [az ágyban], de semmi furcsa, perverz vagy ijesztő nem történt. Vonzódtam hozzá, és ő is hozzám. Nagyon kitartó volt. Sokáig fent voltunk. Körülbelül két órán át tartott.”

Mindezek után pedig az asztrológiáról beszélgettek, mert mindketten Vízöntők. Aztán szóba került a vallás, a szerelem és a politika is. A többi pedig már történelem, már ha egy szó is igaz az egészből. A talán válni akaró Demi Moore és férje mindenesetre a hétvégén így is jót kempingezett együtt.