Mariah Yeater, aki állítása szerint elvette Justin Bieber szüzességét, majd teherbe esett tőle, kiteregetett néhány fotót gyerekéről a bulvárlapoknak. Bár az énekes tagadja az apaságot, a fotók alapján lehet benne valami.

Mariah Yeater bírósági határozat segítségével kívánja bebizonyítani, hogy a július 6-án született, meglehetősen arisztokratikus névre – Tristyn Anthony Markhouse Yeater – keresztelt fiának Justin Bieber az apja.

Habár az igazat csak egy apasági teszt után fogjuk megtudni, a frissen kikerült képek alapján a négyhónapos kisbaba igazán hasonlít Bieberre – már amennyire egy ennyi idős csecsemőnél ez megállapítható –, a szája és orra erősen emlékeztet az énekesére. Mariah Yeaterre viszont valóságos fatvát mondtak ki a Justin Bieber-rajongók, akik néhány nap alatt többtucatnyi gyűlöletoldalt készítettek róla a Facebookon, a twitteren pedig több, mint nyolcezren kezdték el követni a bejegyzéseit, többnyire csak azért, hogy jól beolvassanak neki.

A myspace-re feltöltött képei alapján egész jó nőnek – ha eltekintünk a kicsit sittes csillag-tetkókról – minősülő Yeater esetleges igazát valószínűleg a vizsgálat tudja majd bebizonyítani, hiszen Bieber még mindig vadul tagadja az egész esetet. A jelenleg a Disney cég tündérkéjével, Selena Gomezzel randizgató énekes korábban az édesanyjának is ígéretet tett, hogy nem fekszik le senkivel, amíg meg nem találja Miss Igazán Nagy Őt. A feltételezett aktusra még tavaly októberben, Bieber egyik Los Angeles-i fellépése után került sor, az énekes pedig mindössze harminc másodpercig bírta az iramot.

Bieber egyébként maga is igen korai gyerek: édesanyja, Pattie Malette mindössze tizennyolc évesen esett teherbe, hogy aztán egyedül nevelje fel a mára multimilliomossá váló csemetéjét. Bieber tizennégy évesen kötötte első lemezszerződését, miután felfedezték a YouTube-on, ahol a Baby című klipjét eddig több, mint 850 millióan nézték meg, a Forbes magazin listáján pedig csak Lady Gaga tudta megelőzni a legjobban fizetett, harmincévesnél fiatalabb hírességek kategóriájában. Ha valóban Bieber az apja a kis Tristynnek, akkor a kisfiú igen jó esélyekkel indul, hogy az apjánál is fiatalabb legyen, amikor befut.