Kate Moss legalább olyan híres arról, hogy ő szerepelt a legtöbbet a Vogue címlapján, mint arról, hogy nagyon szeret monokiniben strandolni jachtok fedélzetén. A modell most lett 38 éves.

Kate Moss a héten, 2012. január 16-án lett 38 éves, és még mindig kifejezetten akítív modellnek számít. Igaz, mostanában már inkább arról híres, hogy minimum annyit vetkőzik, mint Mihalik Enikő, azzal a különbséggel, hogy Moss a munkán kívül is szeret ruha nélkül lenni.

Pénzért legutóbb a Pirelli naptár számára vetkőzött le, néhány hónappal korábban, még a nyáron pedig szokásához híven topless élvezte a tengert egy jachton .

Kate Mosst alapvetően három típusú képen találjuk meg, ha rákeresünk az interneten. Az egyik nagy halmaz a számtalan Vogue címlap. Nincs másik modell, aki akár csak megközelítette volna Kate Moss Vogue-os szerepléseit, 36 évesen már harminc címlapja volt, azóta pedig megjelent még egy párszor.

A másik nagy halmazban vannak azok a képek, amelyeken a modell a csábító szemét és száját kihasználva reklámoz valamit, legrosszabb esetben saját magát. A harmadik rész, ami talán a legnagyobb azon képek gyűjteménye, amelyeken Kate Moss öltözéke hiányos, esetleg teljesen meztelen. Legyen szó reklámfotókról, vagy arról, hogy éppen nyaral valahol a nagyvilágban, vagy megjelenik valamilyen eseményen.

Kate Moss munkásságát szinte lehetetlen összefoglalni, nagyjából mindent elért, amit modell elérhet. Terry Richardsontól kezdve Mario Testinóig mindenki fotózta, az Yves Saint-Laurentől a Longchamps-ig minden divatcégnek pózolt már, a Vogue örökös címlaplánya.

Karrierje rocksztárhoz illő. Egy darabig Pete Dohertyvel, a Libertines és a Babyshambles kokainista énekesével élt együtt kokainmámorban. Rendszeresen volt címlapokon alkohol- és drogfogyasztási szokásai miatt. Néhány évvel ezelőtt szakított Dohertyvel, összejött a szintén rocker Jamie Hince-szel, akivel tavaly nyáron összeházasodtak. Egy kislánya van, a 9 éves Lila Grace Moss.