A most 22 éves Kristina és Karissa Shannon korábban a 85 éves Playboy-mágnás Hugh Hefner barátnői voltak, aztán a Big Brother-házban kiakadtak, amikor kilátszott a bugyijuk, most viszont erotikusan pózolnak egyet a Nuts magazinnak. Ki tud elmenni ezeken a csajokon?

Kristina és Karissa Shannon újra címlapon pózolnak, ezúttal a Nuts magazinban találhatók róluk képek, természetesen kevés ruhában. Shannonék Hugh Hefner aktuális barátnőiként tűntek fel korábban, ők voltak Hefner első ikercsajai.

Kristina és Karissa Shannon még 2008-ban választották a hírnév megszerzésének viszonylag egyszerű módját, és költöztek be a Playboy atyaúristenének, Hugh Hefnernek a villájába. Shannonék minden esetre több ember fantáziáját is megmozgatták, a Playboy villa lányai című valóságshow-nak például az egyik legsikeresebb epizódját hozta feltűnésük, ami nagyjából két és félmillió nézőt jelent. A pár beismerte, hogy sokkal inkább vicces volt a kapcsolatuk Hefnerrel, mint intim.

2010-es viharos  kiköltözésük óta azért rendszeresen feltűnnek a valóságshow-ban, és bár Sofia Coppola egyik filmjében is szerepet kaptak, egyikük énekelni is akar, januárban pedig a Celebrity Big Brother angliai verziójában próbáltak bevágódni a brit reality-nézőknél. Ott ők szerepeltek a széria fő botrányának középpontjában, miután az 53 éves Denise Welch pár pohárka után egy buli hevében lehúzta Karissa pizsamanadrágját úgy, hogy annak kilátszott a bugyija.

Az ikrek ezen a fenti videón is látható tréfán úgy felháborodtak, hogy két álló napig folyamatosan hisztizve kérték ki maguknak a történteket, mondván, hogy ők nem szokták magukat így mutogatni. Az érvelést érthető módon a tévénézők nem tartották túl meggyőzőnek, hiszen ha valaki elmegy a Big Brother házba, ne akadjon ki azon, hogy kilátszik a bugyija, főleg akkor ne, ha egyébként playmate a főfoglalkozása. Ezzel összhangban az akkor még a házban levő hírességek közül az ikrek végeztek az utolsó helyen, míg legnépeszerűbbként Welchet választották meg győztesnek.