Gondolkozott már, mire lazul Berki Krisztián, mi pörgeti fel Tatár Csillát, vagy hogyan kapcsolja ki az agyát Szabó Zsófi? A Velvetnek elmondták, mit hallgatnak mostanában. Calvin Harris az új David Guetta.

Szabó Zsófi: Havasi Balázs – Infinity

"Mostanában Havasi Balázs cd-jét hallgatom. Az Infinity a kedvencem:
elvarázsol, teljesen kikapcsolom az agyam, és semmi probléma vagy feszültség nem jut eszembe, amikor őt hallom játszani. Egyszerűen fantasztikusan tehetséges. Nemrég ismertem meg a zenéjét, és felnézek rá" – fejtette ki Szabó Komoly Zsófi a Velvetnek. A Clayderman legszebb pillanatait idéző dal kapcsán hozzátette, egyébként ő maga is nyolc évig zongorázott, de a lovaglás miatt abbahagyta. Ennek ellenére még mindig nagyon szereti a klasszikus zenét.

Tatár Csilla: Anna and the Barbies – Tangó

Tatár Bátor Csilla mostanában az Anna and the Barbies dalát hallgatja, naponta többször is. "A tesóm küldte át, és azóta folyamatosan hallgatom, naponta vagy háromszor. Nagyon szeretem a dallamos dalokat, másrészt a Farkas Zsófinak olyan hangja van, hogy a hideg kiráz tőle, úgy tud énekelni." A TV2 műsorvezetője egyébként is szereti a magyar zenéket. "Abszolút ezt a nyári érzést adja vissza, szeretem a tüzes zenéket és a latin táncokat."

Oláh Ibolya: Zaz – Je Veux

Oláh Ibolya nemrég elmondta, hogy mostanában sokszor hallgatja a Zaz nevű francia előadót. "Nem lett világsztár, mert ragaszkodik az életéhez, amit most él. A szülőhazájában elfogadják, imádják, neki nem kell több. Nagyon szép dalai vannak, és gyönyörű lelke. És ez kell, lélekben szép legyen az ember, pszichopaták ne énekeljenek."

Berki Krisztián: Thomas Gold - Something's Gotta Give

Berki Krisztián Facebookon is megosztotta aktuális slágerét. A mostanában rádiósként dolgozó férfi abszolút kedvencként írja le Thomas Gold Something's Gotta Give című dalának Chriss Ortega-féle remixét. A lazulós klubzene tökéletesen megy a férfi messziről felismerhető stílusához, aki elmondása szerint egyre jobban kezdi megszokni a műsorvezetést is.

Dukai Regina: Morgan Page, Sultan + Ned Shepard, and BT – In the Air feat. Angela McCluskey (Extended Mix)

Na, ezt nem vagyunk hajlandóak többször leírni. Dukai Focistafeleség Regina a Facebookon mindenesetre közzétette, hogy mostanában ez a kedvenc dala. "Az eleje vontatott, de amikor beindul.... ááááááá..... ugrálnék legszivesebben egy tengerparti buliban csukott szemmel! :))))))))"

Zimány Linda: Cheryl – Call My Name

Zimány Tükröm Linda még a pénteki buli beindulása előtt örvendezett annak, hogy Cheryl (Cole) új klippel jött ki, ami nagyon tetszik neki. Legalábbis úgy tippeljük, ezt jelenti a "OMG!!!CHERYL ÚJ DALA ÉS VIDEÓJA LOVEEE!!!" – kiírás. A dalban közreműködő Calvin Harrist pedig igazán felemelő bókkal illeti: "Calvin az új David Guetta:)) csak szerintem még jobb:)".

És akkor most szavazás

Melyik celeb kedvence a jó?

A felsorolt dalok közül melyik celeb kedvencét hallgatná meg szívesen? Szabó Zsófi érzelmes zongoradallamain andalodik szívesebben, vagy Dukai Reginával ugrálna egy tengerparton, mindenképpen csukott szemmel? Esetleg egyetért Zimány Lindával, és Calvin Harris az új David Guetta?