Kristen Stewart a fiúja, Robert Pattinson új filmjének a premierjén csikart ki magának túl nagy figyelmet azzal, hogy megmutatta a melle oldalát. A színésznő pár nap alatt másodszor sokkolt Cannes-ban, és a mostani manőverével beállt a mellprofilt-villantók népes táborába.

Amikor Madonna és Guy Ritchie kapcsolata a csúcson volt, akkor Madonna egy gesztussal teljesen a háttérbe húzodott Ritchie akkori filmje, a Blöff bemutatójakor. Az énekesnő, aki akkoriban jóval nagyobb név volt férjénél egy Mrs Ritchie feliratú blézerben jelent meg a bemutatón, így tette egyértelművé, hogy azon az estén ő csak kísérő a férje mellett.

Kristen Stewart nem volt hasonlóan nagyvonalú fiúja, Robert Pattinson új filmje premierjén. A Cosmopolist Cannes-ban mutatták be, ahol Stewart és Pattinson külön jelentek meg, mert még mindig próbálják titkolni, hogy járnak, de legalábbis nem túl sokat együtt mutatkozni. Stewart saját új filmje, az Útonban szereplő egyik társával, Tom Sterridge-dzsel jelent meg a bemutatón, de teljesen ellopta az eseményt.

Nicole Scherzingerhez és Olivia Wilde-hoz hasonlóan megmutatta a melle oldalát, ezzel teljesen érdektelenné téve mindenki mást a bemutatón. Míg Wilde-nak és Scherzingernek legalább volt köze a bemutatott filmhez, addig Stewart érdeklődő vendégként sajátította ki a műsort. Ezzel a húzással Stewart csatlakozott az új trendhez, a mellprofil-villantáshoz.

A színésznőre nem kifejezetten jellemző, hogy ennyire kivágott ruhákban jelenik meg, de ami még a ruhánál is szokatlanabb Stewart cannes-i megnyilvánulásaiban, az az, hogy jól érzi magát. Ezeken a kivágott képeken nem mosolyog, a szokásos komor tekintetével szemléli az eseményeket, de a saját filmje, az Úton bemutatójakor kifejezetten jó kedvű volt, teli szájjal vigyorgott, és a képek alapján felszabadultan szórakozott.