Összegyűjtöttük a legcsúnyább hollywoodi színészeket, akik a ronda fizimiska ellenére ilyen-olyan okok miatt mégis a nők kedvencei, legtöbbjük ráadásul a szép nőké. Öt ponttal jutalmazza az ön kedvencét, derüljön már ki, hogy ki a filmtörténelem legszexibb csúnya pasija!

01. Willem Defoe

A kétszer is Oscar-díjra, egyszer pedig Golden Globe-díjra jelölt színészt a Wikipédiában is érdes arcberendezésűnek festik le, ami miatt a rendezők leginkább instabil vagy gonosz szerepeket osztottak rá. Ennek elléne Willem Defoe egyszer szerepet kapott egy erotikus produkcióban is, méghozzá A Tanú testében, ahol Madonnával meztelenkedett.

Van a pasiban valami, hiszen ha a legismertebb filmes szexjeleneteket vesszük, ez az elsők között jut mindenki eszébe.

02. Woody Allen

A 76 éves színészről szokták mondani, hogy külön műfajt teremtett saját maga ostorzásával és kifigurázásával. Ám annak ellenére (bár lehet, pont amiatt), hogy Woody Allen saját maga lett önmaga célpontja és rengeteg paródia született rondaságáról, tapadtak rá a szép nők.

Harlene Rosen, Louise Lasser, Diane Keaton és Mia Farrow után úgy tűnik, végleg megállapodott nevelt lánya, Soon-Yivel Allen mellett. A rendező színészt egyébként Madonna nyilvánosan is az egyik legszexibb pasinak titulálta.

03. Mads Mikkelsen

Bruce Willis után Mads Mikkelsen dán színész is Magyarországon fog forgatni, persze, biztosan kevesebb visszhanggal, mint elődje.

A 46 éves Mikkelsen nem túl szép arca leginkább a Casino Royale-ból lehet ismerős, egyébként pedig a Cannes-i fesztiválon idén elvitte a legjobb férfi szerepért járó díjat.

04. Steve Buscemi

Kusza fogak, táskás szemek, vizenyős tekintet – ha csak ezeket a tulajdonságokat soroljuk fel, miközben egy amerikai színész nevét keressük, mindenki tudni fogja, hogy Steve Buscemiről van szó. A jellegzetes arcberendezéséről ismert színészre egyébként nagyon hasonlít John Waters rendező, aki állítólag küldött neki egy karácsonyi képesapot, melyen Buscemi fotója szerepelt, és mint mondta, mintha önmagáról készült képet küldött volna.

05. Jean-Paul Belmondo

A francia színész fiatalként kifejezetten csúnya pasi volt, aztán a kor jót tett neki, most pedig, 79 évesen akár sármosnak is mondható. Jean-Paul Belmonodnak köztudottan számos nőügye volt, de magánélete ezzel szemben botránymentesen nyílt a sajtó számára.

Ágyában olyan nevű nők fordultak meg, mint például Elodie Constantin, Ursula Andress, Laura Antonelli, majd 2002-ben feleségül vette a nála évtizedekkel fiatalabb Nathalie Tardivelt, akivel közös gyerekük is született azóta.

06. Gérard Depardieu

Régebben sem volt jó pasi, most meg aztán az alkohol feltűnő nyomokat hagyott a legjobban fizetett francia színész arcán. Ennek, és hatalmas termete ellenére is ragadnak rá a nők, ráadásul a szép nők: Gérard Depardieunek korábban a Chanel-modellből avanzsált Carole Bouquet volt a nője éveken keresztül, most pedig Clémentine Igou amerikai regényírónővel él együtt.

07. David Duchovny

A kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész a Wikipédia szerint már 11 évesen elégedetlen volt a külsejével, mivel túl nagynak találta az orrát, eleinte ezért nem is igazán rajongtak a lányok érte.

Ő persze már 6 éves korában bepróbálkozott a másik nemnél, a tanárnőjébe volt épp szerelmes akkor. David Duchovny orra ugyanolyan nagy maradt, ám az X-Akták Mulderének karaktere meghozta számára a sikert, a Kaliforgiában pedig nők ezreinek kedvencévé vált. Az 51 éves színész egyébként szexfüggő, 2008-ban vonult elvonóra.

08. Jean Reno

Szintén hatalmas orral büntette a sors Jean Reno francia színészt is, aki egyébként andalúziai spanyol szülők gyereke, akik csak áttelepültek Franciaországba. A 63 éves sztárt is mindig modellszerű nők vették körül, második felesége Nathalie Dyszkiewicz manöken, aki évtizedekkel fiatalabb férjénél.

09. Nick Nolte

Ki hinné, hogy a 71 éves amerikai színész az 1960-as évek végén és az 1970-es évek elején modellkedett? Mi több, Nick Noltet 1992-ben a People Magazine's megválasztotta, mint a legszexisebb élő férfit.

A pasin azóta sajnos az alkohol és drogok hatalmas pusztítást végeztek, jobban leépült, mint Depardieu.