Az énekesnő, aki nemrég megosztotta követőivel csupasz mellét, védelmébe vette a meztelen fotói miatt bajba keveredett királyi sarjat. Egy szakértő szerint egyébként az emberek pont a balhéi miatt szeretik Harryt, aki ismét bebizonyította, hogy milyen jól tud szórakozni. Bár a kompromittáló felvételeket betiltották Nagy-Britanniában, a gombamód szaporodó mémek biztosan eljutnak az alattvalókhoz.

A nem túl szégyellős énekesnő úgy döntött, hogy védelmébe veszi a meztelenül billiárdozó Harry herceget és a Las Vegasban készült, óriási botrányt kavaró fotók láttán megjegyezte, Vilmos öccse bizony jól néz ki, és reméli, hogy senki nem lesz dühös rá a botlás miatt, ő biztosan nem az. Egyúttal persze azt is kifejtette, hogy a felvételt készítő, majd kiszivárogtató ismerős bizony elmehet a francba. Lady Gagának persze nincs szüksége barátokra ahhoz, hogy pár intim felvétel kerüljön fel az internetre, hiszen ő maga is szívesen oszt meg ilyeneket. Nemrég például előtúrt pár régi házi videót. Az egyiken éppen testvérét szórakoztatja egy kis tánccal és párszor fel is emeli pólóját és persze ki is villan a melle (1 perc 21 másodperc környékén érdemes megállítani a felvételt). A videót egyébként nem most töltték fel, de csak most csapott le rá a sajtó.

Ami ugye nem túl jó időzítés, hiszen mindenki inkább a királyi balhéra kíváncsi. Bár Károly herceg és ügyvédei mindent megtettek annak érdekében, hogy a brit sajtó ne hozza le azokat a fotókat, amelyek meztelenül bulizó fiáról készültek Las Vegasban, más oldalakon elérhetőek ezek a felvételek. A Google például több mint 13 millió találatot ad ki. És ahogy az várható volt, a csupasz Harry hercegből is pillanatok alatt mém lett, és biztosan nagyobb karriert fut majd be így, mint Angelina Jolie lába vagy a scarlettjohanssonozás. Bizony, már festmény is született az incidensről és az eBay oldalán lehet rá licitálni.

Harry herceg, akit a nyaklánca alapján azonosítottak be a felvételen, azóta már visszatért Nagy-Britanniába és valószínűleg semmi jóra nem számíthat, hiszen a királyi család az utóbbi pár hónapban lázasan dolgozott azon, hogy pozitív irányba változtasson Harry imidzsén. Valószínűleg a feletteseivel el kell majd beszélgetnie, ugyanis a hadseregben nem nézik jó szemmel, ha valaki oly módon viselkedik, hogy az árt a fegyveres erők hírnevének.

Persze sokan találgatják azt is, hogy mennyi haszna van annak, ha az adófizetők pénzén a brit rendőrség tagjai vigyáznak rá a nap 24 órájában, ám nem figyelmeztetik arra, hogy meztelenül biliárdozni ismeretlen nőkkel nem annyira jó ötlet. A TMZ információi szerint ugyanis a felvételeken nemcsak Harry herceg barátai szerepelnek, hanem pár olyan fiatal is, akit külföldi útja során ismert meg. A társaság állítólag egyik nap találkozott pár igen dögös lánnyal és felhívták őket a lakosztályukba. Ezután döntöttek úgy, hogy egy jó kis vetkőzős biliárddal ütik el az időt.

„Nagyon sok pénz elmegy arra, hogy ezt a fiatalembert mindenhova kövessék a biztonsági emberek. Ő egy tesztoszteron fűtötte fiatal férfi, de mindennek van határa és ő ezt néha átlépi” – jegyezte meg Dai Davies, aki korábban a királyi család biztonságára vigyázó csoport vezetője volt.  A Daily Mail információi szerint évente 120 millió fontba, azaz 42 milliárd forintba kerül ez a szolgáltatás az adófizetőknek. A TMZ egyébként pár Las Vegas-i bennfentessel is elbeszélgetett, akik azt mondták, hogy Harry emberei igazi amatőrként viselkedtek, jelentsen ez bármit.

Ingrid Seward, a Majesty magazin vezetőszerkesztője szerint annyira nincs nagy baj, hiszen az emberek pont ballépései miatt szeretik annyira Károly herceg kisebbik fiát. „Vegasba nem pihenni megy az ember, hanem azért, hogy jól szórakozzon és ő bizony tudja, hogyan kell bulizni. Kiélvezi az életet az utolsó cseppig és az embereknek ez tetszik. Persze vannak, akik teljesen jogosan azt gondolják, hogy sokkal felelősségteljesebben kell viselkednie. De egyúttal egy afganisztáni hős, egy képzett helikopterpilóta és persze néha csinál pár őrültséget, amivel mi is azonosulni tudunk” – nyilatkozta a People magazinnak Seward, aki szerint valószínűleg Fülöp herceg mossa majd meg Harry fejét a történtek miatt.

Hozzátette, a hercegnek legfőképpen apjától kell majd bocsánatot kérnie. Véleménye szerint Harry bizonyára nagyon zavarban van a történtek miatt és persze ő is megjegyezte, hogy a biztonsági emberek talán jobban is végezhették volna a munkájukat.