Összegyűjtöttük azokat a celebcsajokat, akik az elmúlt évek alatt, vagy az utóbbi időben váltak kislányból nővé a szemünk láttára. Önnek már csak azt kell eldöntenie, melyikőjükből lett a legjobb nő. A fekete Radics Gigi a kedvence vagy a mostanában szőke hajú Marenec Fruzsina a tuti befutó? Adjon öt pontot a legszexibbnek!

1. Radics Gigi

Éveinek számát nézve a Megasztár 6 tizenhat éves győztese még nem tekinthető nőnek, de kinézete, tartása és viselkedése alapján mégis érettebb kategóriába sorolható, mint bármelyik tíz évvel idősebb celebnőtársa. Radics Gigi annak idején tizenkét évesen jelentkezett a tehetségkutató versenybe. Akkor nem került képernyőre, aztán később, az ötödik szériában az élő adás előtt esett ki. A nézők emlékezetében Radics gubancos hajú, fogszabályzós kislányként maradt meg, így nagy meglepetést okozott, amikor tavaly kész nőként lépett a színpadra. Aztán Subbáéknak köszönhetően a napokban előkerült egy régi felvétel is az énekesnőről, amikor is még a Győzike Showban énekelt Gáspár tehetségkutatójának castingján, így még nagyobb a döbbenet.

2. Lola

Korsós Judit első albuma 2006 márciusában jelent meg Álomtánc címmel - az énekesnő akkor volt tizenhét éves. Ebben az évben minden hazai zenei díjkiosztó jelölte valamilyen kategóriában, a többségüket pedig meg is nyerte, a hazai tinik kedvencévé vált azonnal. A kislányos stílus után 2010-ben történt egy erős váltás, amikor a Benned élek című számhoz forgatott videóklip kissé erotikus fűszerezést kapott.

3. Gáspár Evelin

Gáspár Győző nagyobbik lányát 2005-ben ismerhették meg a nézők, amikor az RTL Klub műsorra tűzte a Győzike Show reality-sorozatot. A most 18 éves éves lány a műsor ideje alatt semmit nem változott, bár folyamatosan próbált fogyókúrázni. Aztán később, amikor a kamerák eltűntek az otthonukból, 17 kilótól szabadult meg szinte pillanatok alatt. Jelenleg Floridában tanul.

4. Hien

Nguyen Thanh Hien tizennégy évesen tűnt fel a Megasztárban, de már akkor feltűnően koraérettnek tűnt a kortársaihoz képest. Ez a tehetségkutató ítészének, Mester Tamásnak is feltűnhetett, hiszen két évvel később hírbe is hozták őket. Nem sokkal később a vietnami származású lánynak tényleg pillanatok alatt fel kellett nőnie: szüleit és bátyját embercsempészet gyanújával vették őrizetbe a hatóságok, a hírek szerint még azt is végig kellett néznie, ahogyan a kommandósok rájuk törnek. Hien azóta leérettségizett, felszedte a nála jóval idősebb Caramelt, most pedig felnőtt nőként készül második önálló dalának klipjével.

5. Marenec Fruzsina

A Barátok közt egykori Emmája 2004-ben, tizenöt évesen érkezett a sorozatba, és öt éven át szerepelt hétköznap esténként a képernyőn. Karakterét - mely nem sokat változott ez idő alatt -  2009-ben írták ki. A sorozatszínész három év kihagyás után visszatért a csapatba egy rövid időre, ám azon kívül, hogy szilikoncsöcsökkel gazdagodott, még mindig ugyanolyan volt a külseje, mint a kezdetekkor. A mostanában műsorvezetőként tevékenykedő Marenec Fruzsina az elmúlt hónapokban esett át nagy változáson, minden bizonnyal egy szakítás hatására: sokat fogyott, nőiesebben öltözködik, és szőkére festette a haját. Felnőtt ő is.