Nem kellett egy év ahhoz, hogy Sarah Jessica Parker teljesen tönkretegye az arcát. A színésznő már a szemét is alig tudja nyitva tartani. Megagalériában mutatjuk be a banyaarcúsodást.

Sarah Jessica Parker negyvenhét éves, és ezt letagadni sem tudná. Talán nem örökölt úgynevezett szerencsés géneket (amelyekre az egyébként gyakran plasztikázott celebek olyannyira szeretnek hivatkozni), talán az a baj, hogy az utóbbi három évtizedben veszettül fogyókúrázott és edzett. Az viszont biztos, hogy az arcával nem tett semmi jót, galériánkban meg is mutatjuk.

Nem arról van szó, hogy most jól körberöhögjük a színésznőt, mert milyen csúnya már: Parker egyszerűen tönkretette a fejét. A fenti képek idén január óta készültek róla; jól látható rajtuk, mennyit változott – ahogy az is, valószínűleg mikor botoxoztatott. Hogy a szemei hová tűntek, azt nem tudjuk, de mosolyogni már csak elég ritkán és furcsán szokott.

A színésznőnek pedig lenne kiről példát vennie: ott van például a nála csak egy évvel fiatalabb Cindy Crawford, aki nemcsak címlapon, hanem élőben is jól néz ki. Vele egyidős Halle Berry is, aki Parkerhez hasonlóan egy kicsit sem túlsúlyos, mégsem tűnik betegnek és öregnek, bikiniben sem.

De gondolhatunk Nigella Lawsonra is, aki ötvenkét éves, és a jelek szerint hetvenévesen is jól fog kinézni. Igaz, ő lényegesen jól tápláltabb Parkernél, de ez sem feltétlenül jár szép arcbőrrel és vonásokkal. Mindenesetre hajlamosít rá.