Mint az okos lány, a celebnők mutatnak is, meg nem is azokban az áttetsző betétes ruhákban, amelyek pont a mellük közét mutatják meg. Összegyűjtöttük őket, és a helyeket, ahonnan ön is szerezhet hasonlót.

Nemrég már írtunk a celebek egyik kedvenc új ruhájáról, de egy hollywoodi sztárnőnek nem lehet elég egy slágerruha. A monokróm szettek mellett, úgy tűnik, a híresasszonyok szeretik melleiket, de legalábbis jelentős dekoltázsukat áttetsző anyaggal borítani. Ez a klasszikus okos lány ruha: mutat is, meg nem is.

Alábbi galériánkban számtalan celebnőt összegyűjtöttünk, akik ilyen megoldással feldobott dresszben léptek a nyilvánosság elé. A sort a terhesen is csinos Megan Foxszal kezdjük, aki 2009-ben viselt ilyet (de mehetnénk visszább, egészen Marie Antoinette-ig). A napjainkig tartó, ötletszerű felsorolásban helyet kapott Lindsay Lohan, a legjólöltözöttebbnek választott, de így is depis Gwyneth Paltrow, és Nicole Polizzi, aki ezúttal is hozza a tőle elvárható formát. Kattintson, szörnyülködjön és élvezkedjen!

Amennyiben önben is ellenállhatatlan vágy ébredt, hogy egy ilyesmi ruhát, rendelhet már 155 dollárért, vagyis körülbelül 34 ezer forintért. Ha olcsóbbra, vagy kicsit más fazonúra vágyik, a Mangóhoz forduljon, ott peplumos kivitelben is megtalálja, vagy csipkésben. Ha pedig egyszerűbb darabra vágyik, akkor is ugyanide forduljon.

A Bershka is kínál hasonlót: van belőle sötétkék, pettyescsipkés, és leopárdpettyes is, ha valaki a bordáit is szeretné bemutatni. Igazán elszántaknak pedig a Sugarbird viszonylag aktuális darabjait kínáljuk, amelyek, mint mindig, most is páratlan ízléssel ültetik át a külföldi trendeket a magyar rögvalóba.