Az X-faktoros Kováts Vera elsírta magát Ördög Nóra bejelentésén, a szintén várandós Csisztu Zsuzsa meg felajánlotta a segítségét. Vastag Tamás viszont inkább az amerikai elnökválasztással foglalkozott. Pedig még az RTL Klub Híradójában is benne volt Ördög terhessége.

"Szeretettel gratulalok annak az embernek, aki minden hetvegen csillogo szemekkel allt mellettem szombatonkent, aki egy iszonyuan eros no es aki soha nem adta fel! Igen, Nori, gratulalok ahhoz, hogy kitartottal amellett, hogy Te is boldog Anyuka lehess majd egyszer! Nagyon boldog Kismama vagy amit egyszeruen jo latni! A tovabbiakban minden jot, egeszseget es oromot kivanok Nektek! Szombaton talalkozunk ahol eloben is gratulalhatok Neked! Szeretettel, Muri Eniko :))))" – reagált az X-faktoros műsorvezető, Ördög Nóra terhességének hírére az azóta trash-realityvé lett tehetségkutatót megjárt Muri Enikő Facebook-oldalán, 'majd féltucatnyi szmájli kíséretében.

Ördög Nóra szerdán, az Angyalműhely oldalán jelentette be, hogy három és fél évig tartó lombikkezelés után végre teherbe esett, amint azt, ugye, sejteni is lehetett gömbölyödő hasából. A műsorkészítők egyébként kihozták a várandósságából, amit lehetett, szűk, erősen dekoltált ruhákat adtak rá.

Szívecske, szmájli

Az új állapotnak több híresség is – Murihoz hasonlóan főként X-faktorosok – Facebook-oldalán örült. A műsor előző szériájának győztese, Kocsis Tibor például visszafogott volt: azt írta, a nap legszebb híre Ördög várandóssága. A szmájlicunamit persze ő sem hagyta el. Baricz Gergő volt csaja, Kováts Vera nem volt ilyen tömör.

"Örömhír! :) Mindenki számára aki már egyszer is találkozott és beszélgetett Nórival! Aki pedig hónapokat töltött vele, és megismerte igazán, annak meg még inkább! :))) Amikor ma elolvastam a bejegyzését, végig potyogtak a könnyeim. Ennyi sikertelen próbálkozás... hihetetlen hogy tudott mosolyogni, tudta élvezni az életet, miközben ilyen nehéz volt neki ez. :S Őszintén örülök, és gratulálok neked Ördög Nóra ♥ :)" – öntötte ki magából az érzelmeket Kováts Vera. Ki tudja, lehet, még dal is születik erről.

dr. Csisztu szívesen segít

Oláh Gergő, az aktuális széria versenyzője csak annyit írt Facebook-oldalán, milyen jó hír is ez, és a Barátok közt Szentmihályi Zsófiját alakító Kiss Ramóna is épp elégnek érzett annyit posztolni: "Nagyon nagyon Gratulálok Kismama:)!!!!!" A második gyermekével várandós dr. Csisztu Zsuzsa Kiss Ramónához hasonlóan Ördög oldalára posztolt, nem keveset. "Szívből gratulálok, Nóri! Ha bármiben tudok segíteni, nagy örömmel teszem és számíthatsz rám. Nagyon örülök, hogy ennek a csodálatos utazásnak - az anyává válásnak - bizonyos időszakát párhuzamosan, együtt ünnepelhetjük. Problémamentes várandósságot és egészséges babát kívánok, kívánunk Nektek: Csisztu Zsuzsáék."

Aztán persze olyan is volt, akinek az életét ez nem rengette meg: Vastag Tamás (tudják, Vastag a-szerelem-vándora Csaba öccse) inkább az amerikai elnökválasztással volt elfoglalva, Ördög Nóra helyett Barack Obamának gratulált Facebook-oldalán. Pedig a Híradóban ez is benne volt.