A Való világ 5 szereplője két hónappal előre be van táblázva, főleg külföldi fellépésekkel, Magyarországon ugyanis inkább bántják, amiért dj-nek állt. A sikerének okát nem tudja, de elképzelhetőnek tartja, hogy azért hívják, mert kíváncsiak rá. Az is kiderült, hogy a fellépőruháit maga válogatja össze, olyat vesz fel, amiben jól érzi magát.

Kisebb felháborodást keltett a szakmában, amikor kiderült, hogy VV Seherezádé másik két betűt, a DJ-t illesztette a neve elé, de ez még nem is lett volna akkora baj, ha nem kezd el fellépni. A valóvilágos több tucatnyi kritikát kapott a próbálkozásáért. "Fel voltam rá készülve, de azt, hogy ilyen mocskosan, meg ilyen stílusban kommentelnek, azt azért nem vártam. Az elején egy kicsit meglepődtem, meg rosszul érintett, hogy miért kapom ezt. Azért, mert szeretnék valamit megtanulni vagy mert szeretnék valamivel foglalkozni? Nem értettem" – felelte a Velvet kérdésére a VV5-ben ismertté vált Nagy Seherezádé, aki Facebook-oldalán számol be a fellépéseiről.

Nem az a jó, ha hívják, hanem ha visszahívják

Aztán azzal folytatta, hogy úgy igazán mégsem érdekelték a negatív megjegyzések, mert aztán idővel úgyis kiderül, neki volt-e igaza vagy sem. Ahogy kijött a villából, elkezdett dj-nek tanulni, azóta pedig odáig jutott, hogy két hónapra előre be van táblázva, és már klipet is készített. Örül, ha új helyekre hívják, de még jobban, ha visszahívják valahova. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi lehet az oka, amiért őt hívják, és nem Metzker Vikit vagy Voksán Virágot, nem tudott határozott választ adni.

"Nem tudom, mert ők valószínűleg sokkal jobbak nálam, sokkal több tapasztalatuk van, így egyáltalán nem állhatok olyan szinten, mint ők. De talán, mert kíváncsiak rám, gondolom. De nekem nem az a fontos, amikor elhívnak valahova, mert az egy dolog, tök jó. De az az igazán jó érzés, amikor visszahívnak, és most már nem ez az első alkalom, hogy visszahívnak valahova, mert meg voltak velem elégedve." Svájcban és Romániában is többször járt már, de rövidesen Hamburgba is megy megint. Ezen kívül járt már Algériában, Milánóban, Dubajban, Albániában is.

Babás ruhákat választ magának

A Való világ 5 szereplője nagyon odafigyel a bulikon, hogy mindig a közönség ízlésének megfelelő zenét játsszon, egyébként meg általában rendesen belemelegszik a bulikba. A fellépéseire partiszerelésben megy, maga válogatja össze a szettjeit. "Nincs külön szempont, hanem amit én szeretek, ami jól áll, amiben jól érzem magam, olyanban szoktam fellépni. Nem érdekel, hogy elegáns-e vagy sem, a lényeg, hoyg jól érezzem magam benne. Általában babás hangulatú ruhákat választok" – magyarázta a szettjeiről a 22 éves Nagy Seherezádé. Olasz pasija, Claudio véleményét csak időnként kéri ki abban, hogy mit viseljen, egyébként meg nem tervezgeti olyan nagyon, nem áll órákat a tükör előtt.

Mint kiderült, volt-jelenlegi pasijával annyira dúl a szerelem, hogy DJ Seherezádé alapvetően már inkább Olaszországban él, mint Magyarországon, most is csak azért jött haza, mert ideje volt már meglátogatnia a családját és a barátnőit, na meg lesz egy-két fellépése is, kivételesen. "Szerencsére nagyon jól sikerült a tiszta lappal indulás, rájöttünk, hogy hülyeségeket csináltunk, hülyeség volt az is, hogy úgy mentem be, hogy együtt voltunk, mert anno, amikor én beköltöztem, nagyon labilis talajon állt a kapcsolatunk. Hiba volt ez az egész, de olyan erős kötelék van közöttünk, amit senki és semmi nem tud lerombolni, és erre rájöttünk, ahogy kijöttem a Való világból, és elkezdtünk beszélgetni."

Most még nem gondolkodik azon, hogy lép-e majd magasabb szintre a kapcsolatuk, fiatal is hozzá, ráadásul a karrier az első. Anyagi problémái mindenesetre már most sincsenek, a fellépéseiért kapott gázsiból meg tesz félre, amennyit tud, tervei ugyanis vannak, szeretne például vásárolni magának egy autót.