Egyre rövidebb a haja, egyre ijesztőbbek a ruhái, már csak az a kérdés, hogy mikor derül ki a drogfüggősége. Miley Cyrus lassan lehagyja Britney Spears-t, pedig a borotva még elő sem került, de sejtjük, hogy már a közelben van.

Miley Cyrus, az egykori Hannah Montana egy ideje már nem lépett színpadra, de „visszatérése” igazán ütősre sikeredett. A 20 éves énekesnő Hollywoodban lépett fel szombaton egy izraeli dubstep producerrel és DJ Borgore-ral, de a hangsúly nem ezen volt, hanem leginkább fellépőruháján, illetve az énekesnő egyre rövidebb frizuráján. A következő lépés kétségtelenül a borotválás lesz, mert ennél rövidebb már csak úgy lehet a haja, ha egyáltalán nem is lesz semmi a fejbőrén.

Hannah Montanából kutyaláncos szado-mazo

A pár éve még cukiskodó Hannah Montanaként megismert Cyrus most melltartó nélkül, egy furcsa, hasvillantós felsőben riszálta magát a színpadon, és mindezt egy olyan nadrággal kombinálta, amiből még a nemlétező hurkáit is sikeresen ki tudta lógatni. A bimbóvillantáshoz sem kellett volna sok, de mivel ezen már túl vagyunk, mindenki el tudja képzelni, hogy milyen lett volna, ha félrecsúszik a felső.

A nullásgéppel készült frizurán kívül – ennél az alpaka-haj is jobb volt – már csak a leopárdmintás csizma volt megdöbbentő, illetve a Michael Jacksont idéző mozdulatok, ahogy nadrágon keresztül magához nyúlt. A frizura annyira sokkolt minket, hogy majdnem elfelejtettük megemlíteni az outfiten megjelenő kutyaláncokat, amivel egy szado-mazo pornóban is szerepet vállalhatott volna a korábban szüzességet fogadott énekesnő.

Közeleg a végső összeomlás

Persze rá lehet fogni Cyrus ruháit arra, hogy épp ez a divat, és mindenki próbál úgy kinézni, mint a 80-as években – vagy még annál is durvábban –, de mi tartunk tőle, hogy ez inkább a végső összeomláshoz vezető út egyik lépcsőfoka. Igaz, Cyrus sokkal nyugodtabban és lassabban viszi véghez a teljes megbolondulást, mint mondjuk Britney Spears, de az állítólagos önvagdosás és a folyamatos feltünési viszketegség mind arra mutat, hogy baj lesz.

Bár Twittere szerint mostanában egész nyugis életet él: a kutyáiról posztol képet, az új Versace napszemüvegével dicsekszik, vagy azon nyafog, hogy a hétfő után kedd jön, mégis egyre gyanúsabb, hogy nem kell sok egy igazán durva kirohanáshoz. Érdeklődve várjuk, hogy Cyrus esetleges drogfüggősége az esküvő után, vagy még előtte fog kiderülni, illetve ha tényleg Britneyt követi, ki lesz helyette a még meg nem született gyerekeinek a gyámja?