A legújabb pletyka szerint új hollywoodi álompár van kialakulóban: a 47 éves Charlie Sheen, és a 26 éves Lindsay Lohan kettőse, akik ha tényleg együtt vannak, akkor tökéletesen egymásra találtak. A kérdés már csak az, hogy meddig tart a románc, és mi lesz a vége. A legrosszabbtól tartunk.

Lehetséges, hogy mégsem a nagy szíve vezérelte Charlie Sheen-t, mikor átvállalta Lindsay Lohan adótartozását. A National Enquirer ugyanis épp azt találgatja, hogy a két balhés színész összejött-e. A bulvárlapnak egy meg nem nevezett forrás arról nyilatkozott, hogy a színésznő teljesen ráindult Sheenre, és az új “istennője” akar lenni, a dolog pedig állítólag kölcsönös, mert Charlie Sheen belezúgott a 26 éves Lohanbe. Egy másik forrás azzal magyarázza a lehetséges románcot, hogy Sheen hisz a második esélyekben, bár arra már nem tért ki, hogy kinek a második esélyéről van szó, mert már mindketten túlvannak talán a huszadikon is.

A kölcsönös vonzódás állítólag a Horrorra akadva 5 forgatásán kezdődött, amiben mindketten játszanak. Bár a Gossip Cop információi szerint az Enquirer forrása hülyeségeket beszél, és Sheen egyáltalán nem rajong Lohanért, illetve nem bombázza őt ajándékokkal, azért valljuk be, nem csodálkoznánk, ha összejönnének. Charlie Sheen múltját tekintve egy drogfüggő, hisztis és balhés színésznőcske tökéletesen beleférne az újabb barátnő, vagy akár feleség-szerepbe, Lohan pedig természetétől fogva vonzódik a balhékhoz, és hát Sheen maga a balhé.

Már csak azért is lehetséges, hogy Sheen rámozdult Lindsay Lohanre, mert a színésznek jól láthatóan tényleg ez a típus az esete. Sheen exét, Brooke Muellert a múlt hét végén szállították kórházba drogtúladagolással, és most be is ismerte, hogy drogproblémái vannak. Az ékszerbizniszben dolgozó Mueller hiperaktivitás elleni gyógyszereket szed, állítása szerint azért, hogy koncentrálni jobban tudjon a munkájára.

Ki hal meg előbb?

Azon kívül, hogy újabb hollywoodi álompár született-e, már csak az a kérdés, hogy melyikük bírja tovább? Sheen elég jól csinálja már évtizedek óta, főleg mivel azzal kereste betegre magát, hogy gyakorlatilag saját magát alakította a "Két pasi és egy kicsi" című sorozatban. A színész a kurvázásai és drogügyei ellenére is tökéletes formában van, még ahhoz képest is, hogy közelít 50. életévéhez, Lohan viszont nem ilyen szerencsés. Utóbbinál már csak azért is lehet érdekes egy ilyen jellegű kapcsolat, mert jövőre tölti be a bűvös 27-et. Már ha betölti. Bőven elképzelhető, hogy ők lesznek az új Sid Vicious és Nancy Spungen, vagy Kurt Cobain és Courtney Love, bár utóbbi Lohannél láthatóan jobban bírja még a gyűrődést. Lindsay Lohanből még ennyit sem nézünk ki sajnos. De lehet, hogy kapcsolatuk csak Kate Moss és a folyton rehabon lévő Pete Doherty viharos szerelméhez lesz hasonló, ahol halál nem, de maciégetés volt. Mit gondol, ki bírja tovább a kapcsolatot? Ki hal bele hamarabb a nagy szerelembe, Sheen vagy Lohan?