Ahogyan a férfiak nőiesednek, úgy férfiasodnak a nők. Körülnéztünk, hogy a hazai celebvilág mennyire van eleresztve maszkulin nők terén, és egyből találtunk is tíz hírességet. Gyűjtésünkben szerepel Tóth Gabi, Bencsik Tamara, Wolf Kati és még sokan mások. Galéria.

Ahogyan a nőknél egyre többen vannak olyanok, akik a feminin, vasalt hajú, metroszexuális férfiakra buknak, úgy sok pasi is csípi a másik nem képviselői közt azokat, akik maszkulin jegyekkel bírnak. A férfias nők jellemző tulajdonságai az erő, dominancia és határozottság, külsejüket tekintve pedig nyers és kemény arcvonásokkal rendelkeznek.

Körülnéztünk, hogy a hazai celebvilág mennyire van eleresztve maszkulin nők terén, és kapásból találtunk tíz olyan hírességet, akiket ebbe a típusba sorolhatunk. Vannak köztük olyanok, akik kifejezetten hangsúlyozni akarják a férfias vonásaikat, némelyeknél öltözködési stílusuk tesz rá jó pár lapáttal a maszkulin kinézetükre, a többségük viszont egyszerűen nem is tud mit tenni ez ellen. Galériánkban megmutatjuk, kikről is van szó.