A tavalyi Oscar után egy újabb lábvillantásnak lehettünk tanúi, Tommy Lee Jonesról kiderült, hogy igazából egy macska, és már Jolie-éknak sem kell aggódniuk, mert megvan számukra tökéletes dublőrpáros. Sőt, Jolie-nak rögtön kettő is jutott.

A 2013-as Golden Globe nemcsak azért sikerült jól, mert Glenn Close részeg volt, vagy annak akart látszani, hanem mert több ikertornyot is találtunk. Az egy dolog, hogy Jennifer Lopez annyira unalmas, hogy próbál úgy öltözködni, mint Kim Kardashian – vagy Kanye West excsaja, Amber Rose – hátha így figyelnek majd rá egy picit, mert válása óta nem sokan foglalkoznak vele. De sokkal izgalmasabb hír, hogy végre az elvileg frissházas Angelina Jolie és Brad Pitt is igazán boldog lehet, mert megvan a tökéletes dublőrpáros számukra. Ha Brangelina inkább a gyerekeikkel szeretné tölteni a hétvégét, és nem akar nyilvános és kötelező eseményeken megjelenni, elég lesz csak elküldeni helyettük a még több gyereket akaró Megan Foxot és pasiját, a Beverly Hilly 90210-ből ismert Brian Austin Greent.

Persze ha Angelina Jolie-nak csak lábdublőrre lenne szüksége, az újra szingli Eva Longoriának is lehet szólni, mert tökéletesen utánozta Jolie 2012-es híres lábvillantását, igaz, a Született feleségek színésznőjének kicsit kulturáltabbra, és kevésbé neveteségesre sikerült a magamutogatása. A végére pedig megtaláltuk az év eddigi legcukibb ikertorony párosát. Tommy Lee Jones olyan arcszőrzettel és ábrázattal jelent meg a díjátadón, hogy akár össze is téveszthetnénk 2012 netes mémjével, Tarddal, a morcos macskával.