A magyar modellt a világ úgy ismeri, mint egy újabb szexi csajt, aki a Victoria's Secret bugyijaiban kelt vágyakat világszerte. Pedig ha rendesen megnéznék a Twitterét, Instagramját és Tumblrét, kiderülne belőle, hogy Palvin egy igazi cuki tinilány.

1. Szereti fotózgatni magát

Mint minden fiatal nő, Palvin is szívesen közöl magáról képeket, ezek egy része klasszikus csücsörítős önfotó, önfotó vicces kiegészítővel, vagy „bulizni megyek"-tematikájú felvétel. (Modellként persze nyilván megszokta, hogy állandóan képek készülnek róla.) De szokott pózolni kolléga-vagy barátnőkkel, haverokkal, és persze a fiújával, meg bulikban is. Hogy a celebeket ne is említsük.

2. Nem csak salátázik

Palvin a Twitterén néha kihirdeti, hogy most egy kicsit gép előtt van, lehet kérdezgetni tőle bármit. Ezekből a kérdezz-felelekekből lehet például megtudni, hogy a modell nem három szál kaszált füvön tengődik, hanem normális ételeket fogyaszt. Szereti például az eperturmixot, a négysajtos tésztát, a sajtos péksüteményt, és a grillezett csirkedarabokat is, szóval nem feltétlenül a hiperegészséges, slankító cuccokat eszi, hanem amihez kedve van. És mégis karcsú.

3. Rajong Spongyabobért

Palvin nagyon szereti Spongyabobot. És ezt nemcsak onnan vesszük, hogy megosztott egy szívós viccet, hanem hogy többször is lefotózta, amint spongyabobos ágyneműből nézi a rajzfilmet. És magát az ágyneműt is.

4. Pandával alszik

Ha már az alvási szokásoknál tartunk: a modell plüsspandákkal alszik, amint az a celebek körében szokásos ébredő-lefekvő fotóiból több ízben ki is derült. A pandákat a jelek szerint mindenhová magával viszi, akár autóba ül, akár repülőre száll. Mivel többször tett ki olyan képet, amin valaki a homokba írta, hogy „Panda ♥", ezért van egy sejtésünk, hogy ez vagy az ő, vagy a fiúja beceneve lehet. Az ő dolguk. De ha már fiúzás és hétköznapiság, nézze meg, milyen Palvin, amikor csak úgy magánemberként közlekedik, és arról faggatják, milyen volt a Justin Bieber-Selena Gomez minidráma középpontjában lenni.

5. Hájas tészta

Mint minden rendes lány, Palvin is szereti a nagymamája süteményét. Meg is mutatta a világnak azt a tálnyi édességet, amelyet tőle kapott. A pakk tartalma ránézésre szilvalekvárral töltött, porcukorral megszórt hájastészta, ami egyébként rendkívül jó dolog, ha sütni akar ilyet, így kell.

6. A kutyáját is dokumentálja

Még egy tény, amely Palvin tinilányos cukiságfaktorát növeli: van egy helyes fehér kiskutyája, és elég sok fotót készít róla. Van szalonnakunyerálós fotója, játszós fotója, együttalvós fotója, boldogan alvós fotója, rendes portréja, és persze közösen pózolós fotójuk.

7. Tumblrezik

Mint bármelyik átlagos tininek, úgy tudjuk, Palvinnak is van egy tumblre. Ráadásul pont ugyanúgy használja, mint az említettek: guszta ételek, szép tájak, csinos ruhák, helyes pasik, és gyönyörű modellek képeit teszi közzé. Mondjuk a többiekhez képest előnyben van: magáról is tud dögös modellfotókat publikálni.