Nagyon fiatalok és nagyon híresek lesznek, ez köti össze az összeállításunkban szereplő, jellemzően 16-18 éves sztárpalántákat. Vannak itt színésznők, mint Chloe Moretz vagy Abigail Breslin, leendő címlapcelebek, mint Ireland Baldwin és Lourdes Ciccone, feltörekvő előadók, mint Austin Mahone és Little Nikki.

Ireland Baldwin

Mostanában Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, a 17 éves Ireland Baldwin körül pörgött fel leginkább az élet. Ireland Baldwin nemrég modellszerződést kapott, így egy időre garantált, hogy a neve ott lesz az újságokban, ahogy a legfrissebb képek is róla. De ahhoz is ért, hogy hogyan hívja fel magára a figyelmet. Idén volt, hogy első alkalommal elmehetett a Coachella fesztiválra. A Twitterén már jó előre elkezdte beharangozni, hogy mekkorát fog bulizni a fesztiválon. Aztán a helyszínen tett is arról, hogy mindenki emlékezzen, ha másra nem is, akkor a szettjére.

Kendall Jenner

Folytassuk azokkal, akiknek nem lesz nehéz befutniuk, mert jó hátszelük van hozzá. Ha a modellaspiránsoknál vagyunk, akkor Kim Kardashian mostohahúgát nem szabad kihagyni. Kendall Jenner Ireland Baldwinhoz hasonlóan 17 éves. Neki még nincs komoly modellszerződése, de például a Pacsun ruhamárka piacra dobott már pár ruhát, amiket a testvérével, Khloe Kardashiannel terveztek. A népszerűségén pedig sokat dobnak az olyan dolgok, mint például az a videó, amiben a nővérei féltékenykednek a fenekére.

Lourdes Ciccone Leon

Azt még nem tudni, hogy Madonna lánya, Lourdes milyen karrierrel szeretne ismert lenni, de az biztos, hogy örökölte anyja exhibicionizmusát, így tuti, hogy a jövőben sokat találkozunk majd a nevével. Egyelőre azon túl, hogy az anyja fűzőjében pózol olyan dolgokkal került be a hírekbe, hogy 15 éves kora ellenére dohányzik, vagy hogy 16 éves korára bepasizott.

Willow Smith

Will Smith lánya a listánk legfiatalabb versenyzője, mindössze 12 éves, viszont nem hagy kétséget afelől, hogy pár éven belül legalább annyit szeretne a címlapokon szerepelni, mint a szülei, de inkább többet. A többiekkel ellentétben Willow Smith igazi, többfrontos támadást indított azért, hogy híres legyen. Egyrészt már 9 éves korában elkezdte magára felhívni a figyelmet egészen vad ruhaválasztásaival, aztán készített néhány számot, valamint valószínűleg ő játssza majd a gyerek Whitney Houstont az énekesnőről szóló életrajzi filmben.

Paris Jackson

Azt még nem tudni, Michael Jackson 15 éves lánya – aki apja halála után végre maszk nélkül is mutatkozhat már az utcán – mihez szeretne majd kezdeni, de az biztos, hogy nagyon sokan figyelemmel kísérik, ahogy cseperedik. Egyelőre elvan azzal, hogy a középiskolájában pompomlánykodik, és ha ezen a tornázós, ugrálós vonalon marad, akkor akár még így is lehet majd híresség saját jogon. Egy NFL-csapat már be is jelentkezett, hogy ha elég idős lesz, nagyon szívesen leigazolná Paris Jacksont a saját pompomcsapatába. A listánkon szereplők közül viszont nála csodálkoznánk a legjobban, ha direkt próbálná elkerülni a rivaldafényt. Mostanában sokszor nyilatkozza azt, hogy nagyon sokat cikizik, piszkálják, ezért is tette priváttá például az Instagramját, szóval lehet, hogy már most elege van az egész celeblétből, és nem kér majd az egészből.

Chloë Moretz

Most pedig következzenek azok a tinihírességek, akik nem a rokonaik hírnevén felkapaszkodva próbálnak híressé válni, hanem saját erőből. Az egyik legnagyobb várományos a fiatal, menő színésznő között, valószínűleg Chloë Moretz, aki a Kick-Ass (Ha/ver) című akcióvígjátékkal és a Let Me In című érdekes vámpíros filmmel robbant be, azóta pedig folyamatosan kapja gyakorlatilag a szerepeket. A mindössze 16 éves színésznő nagyon ügyesen csinálta meg a váltást a korai gyerekszerepei után, hogy ne maradjon meg cuki gyerekszínésznek, folyamatosan egyre komolyabb és komolyabb filmeket vállal. Nagy eséllyel ő lesz minimum a következő Emma Watson.

Abigail Breslin

Moretznél is tudatosabban próbál elszakadni a gyerekszerepektől a szintén 16 éves Abigail Breslin, akire biztos sokan emlékeznek a Little Miss Sunshine-ból (A család kicsi kincse), amiben ő alakította a gyerekszépségversenyre tartó kövér kislányt, de valószínűleg még több embernek ragadt be a színésznő a Zombieland után, amiben ő volt Little Rock. Breslin tavaly még elvállalta egy animációs film szinkronizálását, de azóta szinte kizárólag csak thrillerekre szerződött le. Ha be kéne lőnünk, a most futó sztárok közül kire hasonlít majd, akkor a szintén nemrég berobbant Jennifer Lawrence-t említenénk.

Austin Mahone

Ki lesz a következő Justin Bieber? Szinte biztos, hogy a 17 éves texasi előadó, Austin Mahone, aki Bieberhez hasonlóan Youtube-on tűnt fel. Stílusában kb. ugyanazt hozza, mint a nagy előd, talán kevésbé nyálas, de ezt sem mernénk kifejezetten állítani. Nagyon jó úton halad afelé, hogy világsztár legyen. Taylor Swift turnéján ő az egyik felvezető fellépő, valamint a Universal egyik kiadója is leszerződtette már. Eddig két kislemeze jelent meg, a nagylemezére még várni kell, egyelőre a céldátumáról sem tudni semmit.

Little Nikki

Női előadóknál pedig nagyon várjuk, hogy a 16 éves brit, Little Nikki berobbanjon. Róla lehet a legkevesebbet tudni, de nagyon ígéretesnek tűnik. A Sony Music szerződtette, lemeze még neki sincs, viszont jópár száma van már Youtube-on. Videói nem annyira nézettek, mint Mahone két slágere, de néhány százezres nézettséget a viszonylagos ismeretlensége és a fiatal kora ellenére is összehozott már a klipjeivel.

Saoirse Ronan

Következzen három híresség, akik már kicsit idősebbek, viszont nagyon úgy állnak a dolgok, hogy pár hónapon, maximum 1-2 éven belül szinte biztos, hogy befutnak. Mi leginkább a 19 éves ír színésznőt, Saorsie Ronant várjuk, aki eddig is feltűnt már egy pár filmben, de nemrég megkapta az új Twilightnak kikiáltott, A burok című film főszerepét, ami ugyanúgy egy Stephenie Meyer regényből, készült, mint a Robert Pattinsont és Kristen Stewartot befuttató sorozat. Ronan nem akar leragadni a hollywoodi kasszasikereknél A burokkal, szerepel majd Wes Anderson nagyon várt új filmjében, a The Grand Budapest Hotelben is.

Gabriella Cilmi

Az olasz származású ausztrál énekesnő még csak 21 éves, de mostanában jelenik majd meg a harmadik lemeze. Az első, 17 éves korában készült lemez, a Lessons To Be Learned viszonylag nagyot szólt, köszönhetően a Sweet About Me című slágernek, azóta kicsit eltűnt az énekesnő, a második lemezén nem voltak igazán nagy slágerek. Viszont a harmadik album talán meghozhatja az énekesnőnek a rég várt ismertséget. A készülő lemezről március közepén jelent meg az első kislemez, a Sweeter In History című dal.

Bridgit Mendler

Bridgit Mendler klasszikus úton van ahhoz, hogy híres legyen. Ugyan már 20 éves, de nem késett el. Sok pályatársához, mint például Miley Cyrus, Britney Spears, Justin Timberlake vagy Ryan Gosling ő is a Disney-csatornáról indult el. Aztán nem a filmezés irányába fordult, hanem inkább énekesnőként próbál befutni. Tavaly jelent meg az első lemeze, amin a Fugees egyik legnagyobb slágerének, a Ready Or Notnak egy átdolgozása is hallható. Mendler népszerűségét jól jelzi, hogy a ready or not kifejezésre keresve a Google jelenleg első helyen hozza az ő számát a találati listán, az eredeti Fugees csak a második.