A 25 éves énekesnő nyolc év alatt hat pasiját mutatta be a nagyközönségnek. Szakmabeliekből és sportolókból áll a lista. Összegyűjtöttük őket, szavazza meg, ki volt eddig a legjobb parti! Öt pontot adjon kedvencének.

1. Bálint Ádám

Tóth Gabi a 2005-ös Megasztárral robbant a köztudatba, ahol szinte egyből pasizással került be a lapokba (azért csak szinte, mert korábban már foglalkozott vele a média amiatt, mert ő a Megasztár 1 győztesének, Tóth Verának a húga). Az akkori zsenge énekesnő versenytársával, Bálint Ádámmal jött össze először, amit korábban mindenki borítékolt, aztán jól le is esett mindenki álla, olyan fordulattal állt elő Tóth Gabi.

2. Palcsó Tamás

Bizony, Bálint Ádámot az énekesnő rövid időn belül Palcsó Tamásra cserélte le, ami azért volt meglepő, mert Tóth már akkoriban is pörgött és fosta a szót, míg az énekes mindmáig olyan, mint aki karót nyelt. A pár többször is szakított, aztán 2006 nyarán végleg pontot tettek a kapcsolatuk végére. A csajt ezek után Puskás Petivel hozta össze a szóbeszéd, de ha történt is kettőjük közt valami, azt nem teregették ki a nyilvánosság számára. Aztán Czutor Zoltánnal, a Belmondo énekesével kapták rajta, amint csókolóztak. Állítólag jártak is három hétig, ám ezt Tóth Gabi később tagadta, állítása szerint mindössze munkakapcsolat volt közöttük.

3. Fekete Balázs

Nem sokkal később Tóth Gabi ismét szerelembe esett, az új áldozata az Anti Fitness Club zenekar dobosa, Fekete Balázs volt. Ám ez a kapcsolat is tiszavirág életűnek bizonyult, állítólag a zenész megunta Tóth kirohanásait és egy nyilvános veszekedés után faképnél hagyta.

4. Nagy Roland

A listán a Holy Babies nevű zenekar dobosa, Nagy Roland volt a negyedik, aki egyébként Groovehouse Judy exférje. Tóth érzelmei ebben a kapcsolatban annyira szárnyaltak, hogy már az esküvőjét is eltervezte a pasival. Aztán hipp-hopp, érzelmei egyik pillanatról a másikra ismét megszűntek, de a kapcsolatot az énekesnő nem bánta meg, mint mondta, Nagy Roland mellett vált nővé és tapasztalta meg, milyen egy igazi kapcsolat.

5. Rasztovits Dávid

A sok szakmabeli után Tóth Gabi tavaly sportra váltott, Rasztovits Dávid focistával jelent meg az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén. Az énekesnőnek a pasiban többek között (pl. nagyon szép a szeme) az tetszett, hogy hamar megnyugtatja, ha kikattan. Hamar összecuccoltak, de egy évre rá szét is mentek, mivel alig volt idejük egymásra. Ja, és ahogyan Tóth fogalmazott: mert egyikük művészlélek, a másikuk meg sportoló.

6. Markó Róbert

Az énekesnő idei termése Markó Róbert, aki a Szombat esti lázban volt a táncpartnere. Az újdonsült pár a napokban vallotta be, hogy valóban együtt vannak, a kérdés már csak az, hogy meddig. Tóth Gabi ugyanis most az X-Faktorra készül teljes erőbedobással, a táncos meg Olaszországban oktat, így alig találkoznak majd, mint Rasztovits esetében is. Az énekesnő ugyanúgy művészlélek marad, mint eddig, míg Markó sportoló, a pasi ráadásul épp olyan ellentétje Tóth-nak, mint annak idején Palcsó volt.