A focikapusból lett testépítő hamarosan férj és apa is lesz. Úgy tűnik, vége a playboy-életérzésnek, Berki Krisztián már inkább azt tervezgeti, hogy neveli első gyereküket menyasszonyával, Hódi Pamelával, és még a munkáit is lemondja, hogy ott lehessen a szülésnél.

“Nem titkolózunk, az elejétől kezdve tudom, hogy Pamela gyereket vár” – mondta a Velvetnek a nemrég vőlegénnyé, hamarosan pedig apává váló volt Fradi-vezér, Berki Krisztián, aki a jelek szerint egészen idilli párkapcsolatban él menyasszonyával, Hódi Pamelával. Olyannyira, hogy még a mindig titokzatos üzleti ügyei sem fogják érdekelni a nagy napon. “Mi mindent megbeszélünk egymással, nyílt kártyákkal játsszunk egymás előtt, nincsenek titkaink. Így a párom is, mikor először érezte a terhesség jeleit, megosztotta velem, ahogy azt is, amikor a teszt pozitívat produkált. Az ultrahang vizsgálatra is együtt mentünk. Sőt, a szülőszobában is ott leszek. Nincs az az üzleti ajánlat, ami ebben a csodálatos pillanatban elszólítana a párom mellől” – vázolta terveit.

Az intellektuális sík is közös

Berki eloszlatná azokat a feltételezéseket, hogy az eljegyzés és a házasság már a terhesség eredménye, szerinte ők sokkal tudatosabbak és okosabbak ennél. “A gyerek nem gyorsította meg a folyamatot. Egyszerűen most éreztük azt, hogy a kapcsolatunk elmélyült olyan mértékben, hogy érdemes így is összekötni életünket. És nemcsak a testiségre gondolok – az lehet múló varázs –, hanem az intellektuális síkra is” – mondta a klubtulajdonosból testépítővé lett Berki, aki ezek szerint nagyon együtt van menyasszonyával, és őszintén hisz benne, hogy a szülés után még a mostaninál is boldogabbak lesznek.

Annyi biztos, hogy már most változtatott rajta az apaság: a pénzen és a gyúráson túl ugyanis egy harmadik témával is foglalkozik: “A kedvesemhez, Pamelához hasonlóan én is rákattantam a babákról szóló blogokra, fórumokra. Lelketlen az az ember, akit nem érint meg egy csöppség érkezése. Én azonnal gondoskodóbbá váltam. Bár az üzleti életben egy határozott, fair menedzsernek ismernek, a gyerek gondolatától azonnal ellágyulok. Laza, de mindenképpen példamutató apaképet szeretnék közvetíteni, ugyanis nagyon hiszek a személyes példaadás természetében és erejében. Nekem ez mind az üzleti, mind a magánélet terén bejött. Az elejétől szeretnék jelen lenni a nevelésben. Szerintem elavult az a felfogás, hogy kizárólag az anyára kell hárulnia a gyerekneveléssel együttjáró teendőknek. Az első pár hónap alatt kialakult apa-gyermek kapcsolat meghatározó a gyerek későbbi, serdülőkori vagy akár felnőttkori lelki állapotára is. A határozott szeretetben hiszek. Ennek megfelelően aktív apaszerepre készülök” – mutatta be tervét.

Márkanevet nem adnak a gyereküknek

A 32 éves egykori focikapus egyébként nem tervezi gyökeresen megváltoztatni az életüket, új otthont például nem szeretne, és a gyerek születésekor sem akar visszaváltani rongyrázó gigaluxusra. A párt egyelőre úgyis jobban leköti a nevek variálása, jelenleg a klasszikus és a külföldi hangzású neveket sem tartják kizártnak. “Külföldön terjedőben van egy őrület, hogy a szülők egy ismert márkanevet adnak a gyermeküknek. Ezt az utat biztosan nem járjuk majd! A név azonban fontos, most olvastam ugyanis arról, hogy a tudtunkon kívül hatással lehet ránk a keresztnevünk. Egy biztos, olyan nevet adunk majd, ami lebetűzhető a magyar ábécé-készlettel” – rombolta le a Berki Nájki névbe táplált reményeinket.

Az esküvőjükre nem kell sokat várni, hamarosan összekötik az életüket, és ennek rendesen meg akarják adni a módját. “Nem lennék magammal önazonos, ha ebből az örömteli eseményből a sajtót teljes mértékben kizárnám. Nem szeretném titokban tartani életem egyik legfontosabb eseményét. Annyi biztos, hogy sem a helyszín, sem a meghívottak körét tekintve nem leszek szűkmarkú, de az extremitásokba hajló esküvői felhajtást szeretném elkerülni. Pamelával jártunk például a legutóbbi Esküvő Kiállításon, és meglepve tapasztaltuk, hogy létezik filmszerűen megrendezett esküvő is, ahol kiderült, hogy lehetnék James Bond, amint leereszkedek a násznép közé egy kötélhágcsón. Eljátszottam a gondolattal” – villantotta fel az évezred legszórakoztatóbb magyar esküvőjének lehetőségét.