A magyar modell újabb szetteket villantott meg Cannes-ban, és még Milla Jovovichcsal is pózolt a vörös szőnyegen. De melyikük nézett ki jobban? Döntse el ön!

Sharon Stone csak addig lehetett a legjobb nő Cannes-ban, amíg Palvin Barbara oda nem tette magát. Tegnap már megemlékeztünk idei első filmfesztiválos vörösszőnyegezéséről, szerencsére azóta újabb felvételek is érkeztek a gyönyörű magyar modellről, aki eközben még mindig egy cuki tinilány, ha például a cigánykerekezésből még nem jöttek volna rá.

Megjelenése ismét felvetette a kérdést, hogy Palvin túl tudja-e ragyogni a gigasztárokat (a Golden Globe estjéről írt cikkünben szavazóink többsége arra voksolt, hogy igen, a magyar modell mindenkinél szebb volt). Hogy ezt most is eldönthessük, először nézzék meg – a most következő galériában – azt, hogy miként igázza le Cannes-t.

A következő gyűjtésben pedig azokat a híresnőket gyűjtöttük össze, akik Palvinnal egyszerre, egyes esetekben együtt mutatkoztak a vörös szőnyegen. Nézzék végig ezt a – fentinél kurtábbra szabott – képgyűjteményt is, alant pedig szavazással tudathatják véleményüket.

Ki volt a jobb?

Nos, ki volt a szebb? Mi természetesen úgy véljük, hogy Palvin Barbara, de nem gátolnánk meg senkit, aki tudatni szeretné véleményét.

Ha esetleg arra lenne kíváncsi, hogy modellünk miként szépítkezett a nyilvános megjelenés előtt, erről itt nézhet meg egy promóciós célú videót – reklámnak reklám, de mégiscsak ő beszél és mutogat rajta. És végül, hogy kimaxoljuk a Palvin-élményhorizont napnyugtájának utolsó sugarait is, íme egy animgif, amely megmutatja, milyen az, amikor valaki egyszerre dögös és vicces.