Az énekesnő szigorú diétát követ és sokat mozog. Ennek eredményeképpen Christina Aguilera rengeteget fogyott, és újra energikusan mozog a színpadon. És ez tök jó.

Christina Aguilera megállíthatatlanul fogy, és ennek nem azért örülünk, mert utálnánk a nem-sovány embereket, hanem mert elég menő dolog elhatározni, hogy változtat az életén, és így is tenni. Az énekesnő az utóbbi hónapokban egyre soványabb lett, folyamatosan színpadon áll, és a kettő együtt felér egy időutazással a kilencvenes évek végére, illetve a kétezresek elejére. Ez ugyanis akkortájt volt rá jellemző.

Mivel Aguilera sem a gyarapodását, sem a csappanását nem kommentálta különösebben, kizárólag saját sejtéseinkre, és az amerikai pletykasajtó megszellőztetéseire támaszkodhatunk, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogyan lett feleakkora, mint januárban. A zsírleszívást mi kizárnánk, mert az arca, a karja és a lábai is soványabbak lettek, feltételezéseinket pedig a US Weekly is erősíti. Ők azt írják, gyökeresen változtatott étkezési szokásain, és rengeteget edz. Állítólag napi 1600 kalóriát vesz csak magához (ebben a módszerben hisz), súlyzózik és jógázik. Van eredménye, nézze meg!